A hétvégén nagyon nagyon egybe lesz a társaság és ahogyan az időjárást nézegetem,mást úgysem fogunk tudni,mint elmélkedni,meg beszélgetni,meg pokerezni,meg sörözni meg sörözni meg sörözni meg sörözni meg sörözni meg sörözni
Ez látod igaz. De vedd figyelembe azt is, hogy én innen senkit nem ismerek személyesen... így én sem venném magamat komolyan, másrészt neten összefogni és elmélkedni valljuk be nem kifejezetten vinné előre a dolgot. Na de majd most hétvégén remélem megismerem az itteni keménymagot, és tudunk eszmét cserélni Addig is ennyit tudok segíteni
Persze, értem a technikai oldalát. Bár sokan kiegyeznének az off-road nélküli lebonyolítással!
De mint szervezőre gondoltam aki összefoghatná a kallódó műkedvelőket!
Azt Te is tudod, hogy komoly bajnokság itt már soha nem lesz!
Na, ez a legfrissebb: lejárt a promoteri szerződés, nincs új kiírva jelenleg. Versenyt bárki rendezhet - jön a buktató - egyeztetve a szakágvezetéssel...tehát ott toporgunk, ahol eddig...
Nem tudná megoldani ő sem. Amíg sok kategória (oldtimer, robogó, szocreál, stb.) megy egy helyen, addig a supermoto ki fog lógni az offroad hiánya miatt. Offroad szakasszal meg kevesen fogják felvállalni a rendezést. Egyébkén - tudomásom szerint - 2010. december 31.-én lejárt a promoteri szerződése...az új kiírásról, illetve arról, hogy ki nyerte meg nagy a csönd...
http://foto.belse.hu/110320/
De mint szervezőre gondoltam aki összefoghatná a kallódó műkedvelőket!
Azt Te is tudod, hogy komoly bajnokság itt már soha nem lesz!