Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucson drift lesz, szóval úgy néz ki, hogy Kecskemétre megyünk vasárnap. Még valaki?
Tényleg nem ér bele, a sérülések inkább a gumicserétől vannak. A sima pajszeros megoldást nem szereti annyira
muhahaha! Így lesz főnök! Csak azért írtam mert kissé sérült a felni és láthatólag a lánc miatt!

amúgy peace van!
Azon a motoron nem ér bele a felnibe a lánc Állítsd be a feszességet, és húzd a gázt, ne alapjáraton csapkodjon
Van is neki polcon!
itt szokott lenni giraffe, vagy majd szólok neki hogy nézzen be... de ő csinál ilyen láncvezetőt...
Az a "little"----" itt"
akart lenni, csak az angol T9 bezavart
Hol little?
itt
Milyen az a giraffe féle dolog? Érdekelne mert nekem is bele ér a felnimbe a lánc. Hol lehet utánajárni?
Ránézésre jól :) Mocit (ha minden jól megy) akkor holnap próbázom. Jobbra lett fűzve kb 5mm-t.
Ez lemaradt..
hogy sikerált a félre fűzés?
Korábban a lánc csak a gumi szélét kapta le. Majd a kerék ki lett küllőzve és vissza. Ma belöktem a motorba és a lánc is beleért a gumiba meg a láncvezető is a felnibe. Ezért kérdeztem a félrefűzést. De már megtörtént az aktus :)

Szóval már a gond megszűnt. Öröm é bódottág van. :)
Készüljetek..
.Az utánpótlás már javában edz.....
Ketten együtt már 5 évesek,de Lara még járni sem tud
Mit csinálsz olyan messze motor nélkül?
Én azt hittem, hogy Te rá vagy nőve a KTM-re...
Most hétvége nemtudom, jövő héten viszont pancsiringen úgy néz ki ütközünk!
Szuper! Holnap rádcsörgök, addig is pannon 42 00 530
Akra! akkor jövő hétvégén ha gondolod el tudsz velem jönni! össze kéne csörögnünk megbeszélni hogy mit mikor hogyan! (voda 370 7106)
biztosan pöpeeeec! a boardot kihagynám...legyen csak moto! :)
azért mert beleér a lánc? mert akkor érdemes egy láncvezetőt megpróbálni, vagy a görgőset vagy a giraffe félét. ( ha még nem próbáltad)
innentől kezdve mehet 1000rel! én most szombaton biztos megyek, csak kérdéses, hogy kakucs vagy kecskemét. ha van kedved csatlakozz

i'm ready to race
830...