Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello All!

Hátsó kerekemet jobbra kellene fűzetni egy pár milit (kb 2-3-4 mm). Érdemese? Előny, hátrány, tapasztalat? Kössz!
Hétvégére mi is tervezünk egy utat kakucsra. Remélem nem lesz nagyon hideg.
Rsz tartó: parilla
Láncvezető Giraffe
Nem is laksz tőlem olyam messze Közös pályanap valamikor?
Üdv! Én tervezem hogy lenézek Kakucsra szombaton vagy vasárnap.
Ja és hogy milyen rendszám tartó idomod van? merre lehetne olyat beszerezni.
hello! hanter13, egy olyan kérdésem van hogy látom neked fönt van a lengővillán egy plusz láncvezető(gondolom neked is darálta a lánc a gumit) Azt hogy raktad föl? Gondolom nem csak fúrtál alá egy lyukat azt bele csavartad. A választ előre is köszönöm!
Ja az meg egy hülye... kb 2 éve árulja, de mindenkit leugat...végül is a haverja tök jól megy vele 10 métert... ktm tesztnap 1 hely? mi ez a faszság? ott nincs is verseny... max csak az ő fejében!
Azért 1500 km távolságból is figyel a Papa Titeket ! Basszus Luki itt olyan szerpentinek vannak hogy csak csorog a maradék nyálam... 20 km a mienk, zsír sima jó minőségű aszfalttal! Beszarás visszafordítós kanyarokkal Én meg itt kattogok! Most kb 20 fok van , ezerrel süt a nap. Reggel board, délben kaja, medence, aztán megint vissza a pályára... Jövőre ha vkit érdekel akkor hozzhatnánk motort is. Reggel snowboard, délután moto
Mennyiért sikerült megcsippeteni?
üzemórát tudsz?
Van rá esély hogy szombaton megyek! Szólok majd ha kiderült pontosan...
Friss olajcserével adtam át. Azóta nem tudom ment e vele
Ha kecsóra jössz, és szombaton kiugrok megnézni
még egy kérdés! Mikor volt rajta olajcsere?
f.szom! Már úgy mennék csapatni egyet. Holnap meglesz az új vas! jeee. Alig tudok majd aludni este, utána még kivárni a hétvégét!
hétvégén megy valaki piritani kecsóra vagy kakucsra?
CSá Zé
Hallod le is alázott minket... szájkarate... tudod! Szerintem ember nem volt aki komolyan vette akár egy másodpercig is
Ahoj Luki,

Ne beszélj csúnyán! Így is nagy gond van belül a buksijában a ficerének... csak a bolond örül másodpercekig aztán rájön, hogy ez nem az ő világa
Vegyél normális Szifont ami tudja az MMS-t : Délután viszek
még jó hogy sötétített Börni papa szemüvege... tuti a csaj seggét bámulja! (még ha photoshoppos a kép akkor is... )
Ne röhögj apuka!
Mutass képet!
És Te ?
már néztem a géped... csak sajna 1M felett nem tudok gondolkodni...
sőt ink 800, mert akk nem kell kölcsönkérnem
Te meg mééé nem gurulsz velünk?
azt is farolásból----hátrafelé hátsó keréken!
plusz teliholdkor dupla olyan jól!