Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Április 8-9-10.-én, Motardosokat várok Visontára!

Üdv: Öreg "Dudi"
Szevasztok! Idén lesz szegeden Supermoto verseny? Nem találtam a neten sehol a kérdésemre a választ!
jo kèpek! de annak a huskynak a pályán lett volna helye.
Megbántam,h eladtam..
Hali Mindenki!

Régen jártam erre, elűzött a tél és a hideg, de most....!
Jövő hét végére szeretnék egy kis tavasz indító pályázgatást, Kakucsra, amolyan visszaszoktatósat.
Valaki innen?
Ez igy már jobb egy fokkal!
Pannónia Ring ma!
cseréltem, nem eladtam
Annyit még]megkérdezhetek hogy mennyiért sikerült eladnod?
Ott leszünk, 10-től edzés!
Sok sikert hozzá,az mindenesetre tény hogy sima Drz-t venni sm csak akkor van értelme ha már mentél olyannal és tisztában vagy vele hogy ez ennyit tud,ellenben kevés a szervízigénye.
Különben hamar ráeszmélnél te is hogy tuningolni kell mint állat,akkor meg már eleve egyszerűbb egy más által megcsinált gépet megvenni, még ha később költeni kell rá akkor is.
Sok DRZ-t nézegettem és azt hiszem ezt venném meg én is ha arról lenne szó.
Azért spiller-nek igaza van ha ezt akarod ne tökölj sokat, mert ez egy olyan dolog hogy holnap odamegy valaki lével a zsebében és hozza el akkor meg cumi van.
holnap Dunaszerdahely ha valaki akar csatlakozni
igen erre én is gondoltam. nyílván jobban igénybe van véve az egész szerkezet. de sztem ha normálisan van használva akkor nem olyan brutális a különbség. remélem most még jó állapotban van, nincs szarrá hajtva, vagy rejtett hibája, mert nem a szerelőnél akarom tartani meg százezreket rákölteni. így is megeszi a gatyám, hogy ha megveszem.
már egyeztetés alatt van a dolog a sráccal. de ha minden jól megy akk is 2 hét mire lesz vmi belőle kb.
meg ugye viszek magammal 1 szerelőt is, ugyhogy még ő is beleszólhat a dologba ha olyat talál amit nem kéne
Akkor ez most miért is jó a drz-nek egy előnye(vagy nem tudom lehet van több is ) van a többivel szemben a megbízhatósága ha azt is elveszíti,akkor mi értelme?
Csak kérdezem lehet teljesen rosz úton járok
mindenhol igaz
tényleg fos amúgy a kuplungja valamelyik lamella meg van égve. mondjuk én sose teszem üresbe csak inditás előtt, legalább nem gurul el
Holnap bugyiiiiii?
Szerinted ezekkel az átalakításokkal ugyanolyan tartós mint mondjuk gyári állapotban vagy igaz itt is hogy a nagyobb teljesítménynek meglesz az ára is?
Na mi van a DRZ-vel?
Lesz vásárlás? hmm
Szoval, valaki szombat visonta?
Most meg ugy nez ki higy holnap enekem menne
már nem azért de ezt a jelenséget elég sok motor produkálja, szerintem nem jelent különösebb problémát, ez ne tartson vissza a vételben
írtam hogy csúszik megégett... ki kell cserélni a lamellákat
én mire kicseréltem volna, sikerült crossra váltani.
amúgy annyi pénzért amennyiért árulja a srác szerintem simám belefér, nem egy nagy szám