Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztom a hozzászólásod...Éncsak abból indulok ki ,mikor motorozunk Börni meg a Bali mindig mellém érve baszogatják egymást ami nekem kurvára nem tetszik...De megértem őket is ,mert ha befognak egy lassub motorost ott az esély,hogy talán valamelyiket hátráltatom és a másik kerül előre..Csak volt már pár necces helyzet is,ilyenkor inkább lemegyek....Én még csak tavaj óta motorozom pályán ,,abbol is csak fél szezont a törés végett
ja meg amikor " rajtoltunk" előttem áltt a Slash , Feri a két akrával. rángatta a gázt én meg lobogtam a kormányon. jó is volt az
"Lefújt az ülésről " ez tetszik
én amikor először voltam pályán gogo1-en és a kis 125ös csodával szúrtam neki, előtte közelről nem is nagyon láttam egyhengeres supermotot . amikor nyélgázon elsüvítve megelőzött mondjuk sanya a bergel , aminek a kipufogója majdnem lefújt az ülésről és mellbe vágott minden durranás, na az nem hogy kedvem szegte de olyan filing volt amit nem nagyon lehet máshoz hasonlítani..

szerintem aki fél hogy megelőzik, néha kicsit "agresszívan" az ne nagyon menjen pályára. a profik ugysem fognak "bántani" a pályán, ha betartod az alapszabályokat.
ez csak egy ilyen kis vélemény volt
Faszom 10 fok van, de nem jön senki gurulni Bár lehet jobb is mert meg vagyok fázva rendesen
Röviden tényleg ennyi amit a végére írtál !
Ez sztm is jó ötlet . Időméréssel elosztani 2 vagy ha annyian vagyunk akár 3 csoportra. Bár igazából Én is úgy vagyok , hogy motorozzunk egy faszát és kész aki jön aki nem. Engem sem zavarnak mondjuk ha megyek a profikkal, sztm is jó dolog, egy kicsit húznak legalább ( Ja el mellettem ) . A lényeg ha időm,pézzem úgy engedi Én is ott szeretnék lenni ezeken a kis balhékon Éljen a street kategória
Áhoj Mindenkinek!

Szerintem nem kell túl lihegni! Csak lázán!
Ahhoz hogy egy jó hétvégi pályanap legyen nem kell sok csak annyi hogy Mindenki aki pályán van figyeljen a másikra, mert ez a legveszélyesebb része a dolognak! Ha ez meg van, akkor még mindig ott van az a fránya kis ördög faktor ami bármikor bekacsint hat, még úgy is ha meg van a figyelem egymásra!

Lehet hogy nektek szar volt kerülgetni egy amatőr-amatőrt, de nekem jó volt amikor 2m-ről láttam hogyan csúsznak az "amatőrök" és attól nem féltem hogy ők kiütnek vagy elsodornak hozzá teszem nagyon figyeltem minden irányba és éreztem azt is rám is figyeltek!

Jócó!
Azért igaz a mit írtál, mert Te, nem emlékszel, (csak egy előzés a sok közül) de én sosem felejtem el, hogy a hátsó visszafordító balosba alattam mellettem gyakorlatilag fekve belső íven elmentél kb 40-50 centi volt az én kerekem és a rázókő közt! Nem fogok hazudni fröcsögöt bennem az adrenalin, de kibebaszott kurva jó volt!
Azt sorolhatnám még ezt mert a pálya másik felén az egymást hajtó SMR vonat Luki Balázs Csacsa Börni úgyanezt megtette aztán majd be kakáltam de az is kurva jó volt!
Tanulás
Jó volt hallani ki mit mond ide értem Sanya elmagyarázgatásait a mit hogyanról!

Szóval jó nézni hogy alakulgat az idei program de szerintem a lényeg továbbra is az hogy nem kell túl lihegni csak elmenni és motorozni egymásra figyelve!
És nem is lesz a nyárra SM ?
sok igazság van abban amit írtál!
szerintem egy időmérővel több csoportra lehetne osztani a csapatot
és akkor mehetne mindenki! és szerintem profik is kellenek! jó nézni őket és tanulni!
nincs itt vita Lacika! egy jogos felvetésre keressük a megoldást!
Én csak annyit kérdeztem srácok, hogy akartok-e kecskeméten motorozni egy komolyabbat
Ennek a vitának nincs értelme szerintem, amit elkezdtetek. Részletkérdés..
A versenyt egyszerűen meg lehet oldani, licences versenyzők nem indulhatnak, és kész. Nem kell ezen sokat variálni szerintem. Vagy elindulnak, de nem lesznek pontozva.
Csak ne vitázzatok, mert abból semmi nem lesz. Nekem nincs is supermotom most, szívességet próbáltam tenni.
Egy picit úgy látom nehéz
azért amatőr és amatőr között is órási különbség van, itt sokan, köztük Te is Joci az amatőrség felső határát súrolod - szerintem(!)
engem se zavar épp hogy van kitől ellesni a trükköket, de tudom hogy volt olyan hogy zavart és egy ilyen eSeMényen is lesz akit zavar, itt nem arról van szó hogy menjen a maga kis ívén, hanem amikor egy versenyarc keresztbe csúszva bevág elé egy kanyarbejáratnál - amit egyébként örül hogy betud venni egyedül is , akkor összeszarja magát a bőrruha alatt...

meg ez a verseny is jó dolog lehetne, de eljön 2-3 versenyző - neveket tudnék de nem akarok írni, mindenki tudhatja kikre gondolok - és a dobogós helyeket borítékolhatjátok is, kitiltani köcsögség lenne meg egyébként is semmi gond nincs velük, Sőt! de így már milyen amatőr versenyről van szó?

a megoldás jó kérdés, ötlet annyi lenne részemről hogy több futamot csinálni és megbeszélni a pro-kkal hogy legyenek szívesek kimaradni abból az egyből, eseteg 2-ből ha az amatőr 2 részre osztahtó, de lenne olyan kör amikor mindenki megy, így nem maradna senkinek rossz szájíze
Na most vagy megtiltod a profik jelenlétét, vagy megkéred hogy lassan menjenek ( ) Mindkettő érdekes...
Amúgy én szeretem ha a profik veretnek körülöttem. Tudnak Ők annyira, hogy ha nem csinálsz hirtelen irányváltoztatást, és haladsz a saját tempódban a saját íveden, akkor nem "ütnek el"... Pancsi ringen egy osztrák profi azzal szórakozott, hogy a leg lehetetlenebb helyeken előzött meg és csúszott be keresztbe a legszűkebb kis réseken... Nagyon tetszett, mert ennél közelebbről nem lehetne nézni egy igazi profit! Szóval nekem ez kifejezetten tetszik! És nem utolsó sorban még tanulhat is tőlük az ember. De ez csak az én véleményem!
Tisztelt Motorosok!

Nem szeretném, ha elbagatellizálnánk az ügyet! A „cirkusz” megnevezés számomra azért nem hangzatos, mivel ott bohócok, állatok is fellépnek! Alá-felé mellérendelve nem vagyunk senkinek, mivel semmilyen szervezet vagy egyesület nem biztosít ingyenes pályahasználatot és nem támogatja kezdeményezésünket! A „MI” pénzünkkel Ott és AZT teszünk, amit akarunk, törvényes keretek között! Vissza sem tekintenék, másokra sem mutogatnék senkit, ne minősítsünk.”(szerintem)”.
Előre mutató Ötletekkel, tényekkel, PL: KI-HOL MIT tud bevállalni, ilyen jellegű kérdésekre várok tippeket!
Lehet, hogy nem is akarjuk ilyen formában, de az is lehet, hogy sokan támogatják ezt a formáját a közös rendezvénynek!
Hamarosan eldöntitek!
nincs kimarva rendesen az égéstér..
belevnyit a szelep a dugóba
Teljesen egyetértek. Nagyon oda kell figyelni egymásra és valljuk be őszintén, vannak olyan emberkék akik le se szarják, hogy valaki életében először- másodszor van pályán, pedig ez nagyon meghatározó tud lenni, nagyon eltudja venni egy amatőr kedvét! De persze ez csak az én véleményem!
nem miért mi lett vele
májusban megy műszakira. addig nem akarom eltulajdonítani. majd kerítünk rá alkalmat de azért köszi
Csipázom azokat is,de a társaság többi része elég szarul áll hozzájuk. Megint nincs fosőrünk baszod.Ha be tudom bizonyítani hogy tavaly nem ittam,foghatom másra a vezetést
Lábtartót vigyem?
de ha még mindíg nem iszol megfejelek egy villamost ja kowa is lesz engem inkább az vonz
Mocskos villamossínen táncolás Belgára
OFF
Szolgálati közlemény:

g.gábor ! ! ! ! ! ! ! !

szombat városháztér