Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit is kell?
Mailban elküldöm.
Hallod ha hétvégén jönnének érte akkor tutsz segíteni ha apám nem érrá vagy nem akar vele fogalkozni.?
nagyszerü otthon mi a dörgés?
hallod myky77 hétfőn felraktam a motromat azt ma hívtak hogy jönnének érte szerdán.
nekem a KTM nál nem kötöszködtek a fékátalakító miatt
Üdv

Neked az SMR-en milyen vastag kormány van? Ha 28,6 mm, akkor meg tudnád nekem mondani a kézvédőbefogód belső átmérőjét? Köszi
Na nekem ilyen volt először felrakva az apriliára, csak balos, és fel tudtam pakolni alulra. Ez a megoldás is jó lenne, csak így hegeszteni kéne tartófüleket az alu konzolhoz, ammeg nemegyszerű.
Nekem a kicsin van így egymás mögött a két nyereg.
oké a Nefelejcs utcait felhivom kiváncsi vagyok hogy mit tudnak kezdeni a motoromal
Index: nem kell.
Féklámpa: mondjuk a saját érdeked is hogy ha közútra tévedsz akkor ne vasaljanak ki az első féktávon, tehát azt érdemes lenne megcsinálnod (párezer Ft, és egyszer kell kiadni).
Műszerfal: felteszel egy biciklis km-órát, nem is kell hogy működjön (nekem eddig egyik helyen se nézték) - de ezt akár tudok is kölcsönadni.
Bütykösből amire nincs ráírva hogy "Not For Highway service" azt el kell fogadják, csak legyenek legalább 1,6 mm magasak a bütykök (ilyet is tudok kölcsönbe).

Autóklub honlapjára felmész és megkeresed a hozzád legközelebb lévő vizsgaállomást, felhívod őket és kérsz időpontot, odamész, levizsgáztatod (kb. 1 óra alatt megvan), probléma megoldva.
hát pont ezt nincs möszerfalam féklámpám idexem
visszont van bötykösgumim
csak hogy mivel ezt a lehetöségeket nem ismerem
és véletlen mégis rossz napot fogok ki és nézik akkor
rögtön többe fog kerülni ha kétszer kell vinni
szoval légyszives agy egy konkrét telot vagy nevet aki vár
mert ez igy elégködös
Mit értesz "csókos" alatt?
Az EXC-t úgy vizsgáztattam le, hogy a fékpadon kívül gyakorlatilag semmit nem csináltak vele, be se kellett indítanom (anélkül meg ugye a lámpákat nehéz ellenőrizni - mivel nem világítanak).
De pl. az Autóklub-nál is teljesen normálisak voltak, a fékeken, lámpákon kívül nem néztek ott se semmit - de azért pl. nem szóltak semmit hogy a hátsó lámpában nem volt "E"...úgyhogy vannak lehetőségek szép számmal, ennél _jóval_ olcsóbban...
csokos vizsgát tudsz olcsobban ? mert akkor jelezd nekem is kell
Nekem is találhatnál!
Az kibaszott drága
Üdv!
Neked a hátsó fék a kormányra van vezetve?
Ha igen mennyire nehéz megoldani?
Köszi!
szia Áron hát vannak terveim igen... kipróbálnám a teli tárcsát Börni azt mondja joo
Leveszed ami rajta van most és a beringert rá teszed?
Meghirdettem a motort Myky77
Mire kell?
Köszi mindenkinek!
Széles utat!
keresek beringer tárcsát nem baj ha nagyon lötyög csak a szegecsek és a kopó réteg legyen jóó a rotort megoldom
háá nem csak fosok egykeréknél ha a lábam nem éri a fékpedált
stuntolni fogsz myki?
de jóóó neked.
én hurkalé voltam. pedig tuti idő volt.