Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszintén szólva kicsit drágállom, persze ez felhasználó függő... ! Ha be birod vállalni jó alternatíva hiszen kettő másodperc alatt felrakod nincs kütyüzés. Jahh és ne felejtsd el megkérdezni mekkora tárcsamérethez való... 300-310-320 az is fontos
oks, megteszem.
miért ez drága, olcsó? nem nagyon vagyok otthon az ilyen dolgokban
Azért egy furattávolságot kérdezhetnél szerintem azon felül amit Börni mondott, bár egyforma tudtommal a 400 és a 450 villapapucsa...
Főleg hogy giga áron méri...
Már több mint 20 csomagot rendeltem kínábol, 100-1000$ értékben. Eddig egyet bontottak csak ki, mellette van a számla kis értékről, rányomják h vámmentes és csoki. Azt az egyet is amit kibontottak akkor tették mikor terrortámadások voltak, akkor minden c
somagot ellenőriztek. Lehet hogy csak szerencsém volt, nemtudom.
Köszi a választ megkérdezhetem a véleményedet a belinkelt szettről? szerinted jó, nem jó? (az hogy a működése jó-e azt meg akkor majd így kiderítem)
Köszi
Fogj a fékbetétek közé egy falapot aztán izomból pumpáld fel,ha jól odafigyelsz látni és érezni fogod a dugattyúk működését,aztán ha felkeményedett és nem ereszt sehol akkor szerintem jó. SZERINTEM.
A fékolajat meg majd lecseréled ha esetleg öreg.
erről lenne szó, esetleg tudnátok véleményt mondani róla?
sziasztok, tudnátok ajánlani valami tippet arra, hogy használt fékrendszert, hogy tudnék kipróbálni hogy működik-e rendesen, úgy hogy sajnos a motorra nem tudom rárakni mert nincsenek közel egymáshoz. yamaha wr 400on volt, szerintetek wr 450re stimmelni fog?
Köszi a választ: Erik

esetleg valakinek nincs eladó fékrendszere ami jó wr-re?
Helo Myki mondta Verus hívtál,csak itthon hagytam a telefont
Bartha Sanyi küldj már egy e-mailt nem találom a címed vazze,,,de a G-mailra dobjad
Lelőtték a postagalambot, mert eddig nem ért ide
Ment a mail!
Dobj adatokat mailben és már utálom is a zsét!
Számom:
70/négyöthat-59-hetvennyolc
Jol fog kinézni még sárosan is, 5000-be részemről OK, én is ennyire gondoltam.
Posta a tiéd.
Ha utalsz akkor olcsópostával is megy
Endurora túl sok értelme nincsen neki, a két centi sár alatt majdnem mindegy hogy néz ki...szóval mondjuk egy új műanyag árát (5k) még talán hajlandó volnék beleölni...
Mennyit ér meg neked?
azért köszi nekedis
látom, már nem esedékes
kék színben van, de festeni nem érdemes, mert lepattog

Hogyé' mérnéd
Köszi, én is meg tudom csinálni magamnak
Ja ha van PayPal akkor semmi gond Az előre utalás az gázos !
Még minden bizonytalan, legalábbis az RMZ-vel kapcsolatban .
Mert lehet kell a pénz majd.
A berg is azért eladó.
Ja meg van két telószár védő is csak az igen vékony lett, kellene bele még egy réteg üvegyszál, vagy karbon, azért nem raktam rá.
De ha kell valakinek, eladom, kis leleményességgel saját magának meg tudja csinálni a vastagítást üvegszálból belülről.