Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem szoktam írni, inkább csak olvasom a fórumot mert nincs most motorom. Ha elindulna egy sorozat szívesen csatlakoznék egy kalocsai fordulóval. Persze nem a nagykőrön amin a nyíltnap van, hanem amin a SM versenyeket rendeztük még annó. Ha érdekes lehet írjatok
Király! Lehet, hogy már holnap meglesz az időpont
Itt a XIX. kert is megpróbálom összerántani..szólj ha van időpont.
szombat és ott alszok Én is ha úgy van...pálesz sör ..stb
Ismerős a dolog, de Én megúsztam egy kis szereléssel
Okés , akkor én kecskemétre intézek egy időpontot májusra!
Remélem jöttök idén is minél többen, csak jó lenne ha estére is maradnátok
Szombati nap legyen, vagy vasárnapi? szerintem a szombati jobb, legalább ki lehet pihenni még vasárnap az embernek magát
Milyen hajtókar +bele?(menne)
Azt hallotad hogy beszívtuk a wösner dugóval?
hát erre nem tudok mit mondani
nem tom de nem igaz ,hogy nincs egy szaros hajtókar
akkor hogyan lesz a dolog?
ja hallotam róla ,tegnap híítam
Lacinak lehet nem lesz kész a motorja bazmeg
a jóó kurva annyát neki...De csak lessz valami..Szombaton motort akartam takarítani ,de megyek a dóógozóba
remélem idén többet tudsz jönni..................vasárnap nem sok napsütés lesz
engem ne böködjön senki,,,mert ha megint nem tudok motorozni ,esetleges baleset végett ,,akkor nagy baj lessz
Nekem az ég világon semmi bajom egyikőjükkel sem,hiszen Bögyarmaton is egyszerre mentünk,sőt a pancsin én már megszoktam ha a profik az első kerekükkel odébb tolják a lábamat féktávon úgyhogy engem nem zavar.Esetleg aki idén akarja első pályanapjait megélni azoknak nem fog tetszeni.
Börni
100%-ban igazad van. De kellenek húzóemberek is persze nem feltétlenül. Ha racsingra kerül sor külön szegmensként kezeljük Őket maximális tisztelettel, és ha valaki márázkodni szeretne velük... nosza hajrá. Sajna ez eddig nem vagy nem teljesen így volt de mint látod ez általános az amatőr sportban hogy a profik is részt vesznek. De még egyszer mondom teljesen valós a probléma amit felvetettél de okosan és ügyesen elsikálhatjuk tompára azt az éles határvonalat ami ők és miközöttünk van!
Oks?
Neken személy szerint tetszik a dolog.Ha sikerül azt kell mondjam VÉGRE MÁR.
egyetlen buktatója van a dolognak szerintem ,ez pedig az,hogyha amatőrnek fogod hívni akkor maradjon is az,mert ugye akik professzionális szinten versenyeznek nagyon szeretik az ilyen jellegű bulikat edzésnek tekinteni //tisztelek a kivételnek/ mert ugyebár valaki bedöglesztette a profi supermotót / / ami mondjuk kifejezetten jó,mert rengeteget lehet tanulni minden szinten,de aki valóban kezdő, annak lehet kedvét szegi. Nem vitázni akarok ez csak az én véleményem. Én a gumiszereléseket bevállalom ahogy eddig is.
Okokokok,

MÁJUS! Kecsóring
Jégmotor,
Ez kurva jól hangzik igazi vándor "cirkusz" fílingje van! Igazán ha látod, meg is van többé kevésbé nevesítve egy-egy rendezvény szervezője(i). Pancsin Börni, Kecsón Lacika, Visontán te, esetleg Luki segít, és ha találnánk még pár srácot akik igazán odateszik magukat mint akiket most említettem, máris elindítottatok egy amatőr szupermotó futamsorozatot, kis de nem jelentéktelen országunkban. É személy szerint minden tőlem telhető segítséget megadok, és teljes mellszélességgel küzdenék ezért az ügyért ha sikerül bármilyen módon tető alá hoznunk!
Szerintem vagyunk vagy nagyon sokan akik csatlakoznának még ehhez a kezdeményezéshez!
Május? Akkor már csak kellemes az idő is!
Nekem is tetszik a dolog....pláne ha nem mennek át rajtam megint Ha előre mondod az időt akkor tudom úgy szervezni , hogy jó legyen sztm.
Felhívás!

Mit szólnátok hozzá, ha minden Országrészben csinálnánk egy-egy AMATŐR fordulót! Pl: Én meghívom Visontára két napra a Motárdosokat, motortól, nemtől, köbcentitől, függetlenül. Szállást és pályát lefoglalva egy családi ház vagy panzió zárt udvarában akár sátorosan, motoros társunknál megszállnánk, vagy az adott pályán! Más valaki elintézné Pl. Győri gokart, vagy Kecskeméti gokart pálya, Mária Pócs, Kaloring……stb. Napközben elmotorozgatunk este buli, kis dizsi, lehetőségekhez képest. Másnap slambuc, az általunk kinevezett szakács jóvoltából!
Minden alkalommal egy kis díjkiosztó, eredményeket tovább vihetné minden helyszínre és év végén egy összesítés! Egységes arculattal, közösségi szemlélettel, „egy mindenkiért, mindenki egyért”!
Nevet is adnánk a fordulóknak, kinek mi tűnne jóhangzásnak?
Kinek mi a véleménye ?