A festés legyen a legkevesebb, kap egy hőálló feketét, osz jóvan!
Azért ekkora a tárcsa, hogy a kézi hátsófék minél kisebb kézerővel fogjon, és egyujjas legyen! Profi stuntosok alkalmazzák, na én nem vagyok az, de próbálkozom.
miért van ezen hátul ekkora tárcsa?
na a lényeg: a vágás meg lesz pár nap,viszont a porfestő faszi betolta az All-int és nem vállal semmit,úgyhogy a festést neked kell megoldanod.
Na mostmár "közétek" tartozok énis.
Szert tettem egy "új" masinára, hallottam róla rosszat eleget, még csak 3x mentem vele, de mondanom sem kell izomból. 1 esés, egyszer majdnem hanyattesés,... mint a veszedelem olyan.
Ígyvan, és ha megoldható a gyári(fekete) mintái mehetnének bele, vagy valami hasonló.Mármint a könnyítésekre gondolok. A másikra már én furkáltam kínomban azokat a béna lyukakat, de még mindig jobb, mint telibe. Azt néztem, mintha már a gyári is meg lenne kicsit kopva, remélem ki tudja pontosan mérni a cimbid, hogy mekkora félkörívek voltak eredetileg, de ha esetleg segít a szegecsek átmérője, akkor lemérem. Bár azok is kopottak már, esztergányossal csináltatok újakat acélból. Osz csakjólesz mán végre...
Azért ekkora a tárcsa, hogy a kézi hátsófék minél kisebb kézerővel fogjon, és egyujjas legyen! Profi stuntosok alkalmazzák, na én nem vagyok az, de próbálkozom.