Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A festés legyen a legkevesebb, kap egy hőálló feketét, osz jóvan!
Azért ekkora a tárcsa, hogy a kézi hátsófék minél kisebb kézerővel fogjon, és egyujjas legyen! Profi stuntosok alkalmazzák, na én nem vagyok az, de próbálkozom.
enyém is ilyen állapotban volt pár hete még
Egészbe jobban fest.
miért van ezen hátul ekkora tárcsa?
na a lényeg: a vágás meg lesz pár nap,viszont a porfestő faszi betolta az All-int és nem vállal semmit,úgyhogy a festést neked kell megoldanod.
Na akkor most jöhetsz méricskélni, mer atomjaira van bontva a szerkezet.
Még ennél is jobban, hátsó lengőkar is, blokk is, eleje is out.
miért nem teloztál? most értem haza
Nyugi, te fertőztél meg úgyhogy nemsoká veszem elő a hegesztőtrafót meg a flexet oszt ugrok neki . Persze csak ha kifingott az SXV blokk.
Szép gép, gratula! Sok élvezetes kilométert vele!
Na mostmár "közétek" tartozok énis.
Szert tettem egy "új" masinára, hallottam róla rosszat eleget, még csak 3x mentem vele, de mondanom sem kell izomból. 1 esés, egyszer majdnem hanyattesés,... mint a veszedelem olyan.
elkisérhetlek
Okézsoké.
minimálisat moccania kell,szerintem nem lesz gond 6 kor megyek hozzá,este már többet tudunk
Ígyvan, és ha megoldható a gyári(fekete) mintái mehetnének bele, vagy valami hasonló.Mármint a könnyítésekre gondolok. A másikra már én furkáltam kínomban azokat a béna lyukakat, de még mindig jobb, mint telibe. Azt néztem, mintha már a gyári is meg lenne kicsit kopva, remélem ki tudja pontosan mérni a cimbid, hogy mekkora félkörívek voltak eredetileg, de ha esetleg segít a szegecsek átmérője, akkor lemérem. Bár azok is kopottak már, esztergányossal csináltatok újakat acélból. Osz csakjólesz mán végre...
igen a feketének a külseje az alunak a belseje a lényeg ugye jól értelmezem a képletet?
Megjött a csomi uram?
semmi különleges csak pár apró változtatás miatt egységesebb képet alkot a motard
Én kíváncsi vagyok... nagyon sokáig ne húzd a leleplezést, mert érdekel mit találtál ki azokhoz a csudaszép felnikhez!
máá lehetne meleg
persze elintéztem mindent már el is vittem a papírokat
beszéltél a Gáborral?
háát még szép
itt van ni kém fotó
Albi teljesen igazad van,pedig az uj dizánt még nem is láttátok
Naon csecse... mintha az enyimet látnám...
Az smr-ed dizájnja is erre a motorra hajaz!
Persze nem véletlenül mert kibaszott jól néz ki és szép is!