Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltattam egy haverommal, kicsit kezdetleges, de am szép.
Ha kell neked is sztem tudok csináltatni.
megegyeztünk felvettelek msn re
az igen, csillog-villgo mint a salamon töke
Veled meg az rmz-vel mi a helyzet? jösz mész maradsz?
emberek paypal is van a világon, ha bármi gond van nem kapod meg a cuccot, nem azt kapod ami meg lett beszélve, X napon belül vissza lehet brusztolni a lét paypal-on keresztül... erre találták ki....

az más kérdés hogy egy ilyen senkiházi képesmotor-hirdetésre előre egy fillért se utalnék meg lehet kamu is, árulnak 25e-es brembo főfékhengert is azt köze nincs a brembohoz, akkor már inkább ebay-en nézz körbe...

amúgy semmi gond a hong kong dolgokkal, laptop alkatrészt rendeltünk ebay-en keresztül, paypal fizetés, itthon 30.000-et (!) mondtak rá és még rohangálhatok is érte...
6.000-ért küldték el posta kts-el együtt, és még pestre se kellett bemennünk érte... vicc az egész
a cucc meg így is úgy is kínai... csak meg kell nézni kitől veszed
erre jó az ebay-es pozitív-negatív feedback-es téma

vámot nekünk eddig mindig sikerült elkerülni, mondjuk én megkértem az eladót hogy csak 100 usd-re írja az értékét a csomagnak, így max ennyiről tudnak, de ennyire is van biztosíva, valamit valamiért
A kék kerékagy nagyon metál

Karbon védőket honnan szerváltad
Ilyen: 2e?
Holnap megy vizsgára a berg, hivatalos lesz a gép.
ELADÓ
milyen szinű,és mennyiért?
hát fekete vagy fehér,de ha más szinű az se gond,átfestem tudsz 1 képet dobni róla? mennyit kérnél érte?
MIlyen szinű kellene? vagy egy crfre való nekem is.
üdv.

nekem van egy ilyen: http://www.motormann.hu/produc...
szinte új
valaki nemtud eladó sm sárvédőt? valami formásat
Szerencséd volt, vámosok szúrópróba szerűen bontogatják, főleg a nagyobb csomagokat.

Előre utalás kockázatos. Volt kollégám már rendelt sok mindent főleg Hong Kongból, de mondta, hogy volt már olyan, hogy lehúzták. Ez egy ilyen biznisz. Ha van olyan pénze az embernek ami nem konyhapénz, és nem sajnálja akkor meg lehet próbálni.

Én próbálkoznék, mondjuk egy fékbetéttel nála, aztán ha bejön akkor lehet tőle mást is venni.
ott a pont!
szia!

Nem tudom mennyire segítek. Mi japánból rendeltünk gitárt (az összeg nagyobb volt ) de semmi gond nem volt. Utaltunk és kb 2 hét után sértetlenül megkaptuk az árut. se vám se egyéb idegesítő sz@r. Úgyhogy a szállítás szerintem nem gond a többiről nem tudok mit mondani.
te Öcsi,

ha előre utalással akar küldeni azt felejtsd el. néztem és is de ez tuti gáz!
és ugye nem eu-s tag vám.. ilyesmi. ha egyáltalán megérkezik...
Kínában nagyon olcso minden, nem kell lefikázni feltétlenül(ugyis mindent ott gyártanak, van jo minőség meg szar is), de ovatosnak kell lenni vásárlásnál. Foglalkozok dolgok vételével onnan, és bizony jártam már ugy h -1000usd...
HÁÁÁÁÁT...ELÉG ÉRDEKES.....
Jó lesz vigyázni...Már a Japók is kínait építenek be gyáriként....
Fékbetét 1500 Ft...gondolom sinter....
Nekem nem kéne
sziasztok vett már innét valaki valamit? megbizható? (fizetés előre utalással)http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ez átment rajtam is forró mézes tea+antibiotikum 5napig
Csodákra képes a gőzborotva! :)

Skacok baszki szedjétek a vitaminokat mert...lightos megfázásból indultam 1 hete, majd átment torok s mandulagyulladásba. Reggelre meg belázasodtam, ( 39 ) iszonyatos izületi- és végtagfájdalom, orrfolyással és köhögéssel fűszerezve!
értem...
nem én az asszony de én nem road -ozom koszos lessz a motor
Hát.....
eladni a motrot.
Szeva!
Mi a pálya Myki?
Sárgaság van még a garázsban?
Te voltál ma a Lidl-ben délelött?
Vasárnap off-road?