Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja csak az adapterozást kéne megoldani de hogy
egy 20 percecskét
fasza lesz Myky
jobbanmondva csapattál?
A papírjaiban ugyanis sehol nem szerepel hogy gyárilag mi a kerékmérete (hál'Istennek nem Németország vagyunk), szóval szerintem nyugodtan odaviheted a SM kerekekkel.
Viszont ha mégis az enduroszettel próbálkozol, akkor minimum FIM enduro gumikat kell szerezzél rá (vagy bármi mást amin nem szerepel hogy "Not For Highway service")...
mizu börni,cspattál egyet?
hála a minden6ó-nak rendben van,ja kézvédőt kéllene ráraknom.
na Apraszaki lehet össze áll
Na látom 1ben van már pár apróság kivételével!
Olajgőz? nyomja még?
Néédmán mittaláltam..
Krosszgumival aszfalton?
Úgy tudom ezért még a rendőr is büntet nem is kicsit....
Elméletileg csak "gyári" szerkóval viheted oda. A házi fék és társai nem elfogadottak. Viheted krossz gumival is ha a gyári könyv ezzel írja.
Üdv urak....
Fenn az adatlapomon látható, van egy Superlotyóm, rendszámos.
Áprilisban jár le a vizsgám.
Az SM szettet én vágtam alá, de hivatalosan forgalmiba nincs benne.
Az volna a kérdésem, hogy hogy vigyem el vizsgára, kötöszködnek -e a szett miatt, meg a házilagos tárcsaadapter miatt is...
Van enduró szettem is, jelenleg az van rajta, csak krossz-gumikkal.
Nincs sok kedvem megen gumizni, inkább alávágnám az SM-et.

Köszi előre is a válaszokat
Apuci
Pitty-putty...
Sanyi fűzte nekem is tavaly, amikor volt egy kis pitty-putty a kerekeimmel!
Bartha Sanyit megtaláltam itt a hirdetések közt köszi, ebben a hirdetésben amit linkeltél mi van nekem?
Ennek a csávónak nincs SM kereke.
Nekem anno Bartha Sanyi segített,
De ezt találtam az imént Neked:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok, RM 250em van, abbol szeretnék SMet készíteni. Azt szeretném tudni hogy alu vagy fűzött felni kellene-e. Mit bír ki egy alukerék? Mármint mennyire bírja a terepet... Meg esetleg tud-e vki jutányos áron fűzött kereket.
HasznosHolmik webshop.... 1hetes távollétem alatt ezzel leptek meg a srácok. még fejleszteni kell és még töltögetni, de azért alakul.
AngyalZoli er6-ja.
hoppá itt komoly bajok vannak ám