Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rossz jaja, lesz mit csinálni télen, nem lesz depi mint tavaly
holnap megyek is pilicsévre Sanyáékhoz ellesem a tutit
amúgy semmi extra, a szokásos főtengely balhé van a bergen... meg ilyenek
vége van a fagyi szezonnak, meg a parkolóba is lecsengett a nyaralási káosz, most végre van egy kis időnk magunkra
ásszonnyal pont pár napja beszéltük hogy mi lehet felétek, nagyon el vagy tűnve, milyen meló? jó? bár melyik az...
Áhoj!

Azok hát!

Láttam az új gépet! Tetszik terepélet, mi!?!
Nyár óta új melóm van és egy perce időm sincsen szinte semmire!
Ti jól vagytok, minden oké?
amcsi cigók...
Áhoj Mindenkinek!

A fórum nem változik ahogy olvasom főleg úgy hogy 1-2 heti adagokba olvasgatok vissza! De ez így van jól!

Ezt a videót ma küldte át az egyik barátom és hát.....
ehhez képest mindenki szelíd motoros itthon!

http://youtu.be/aAMB8bsZCzQ
hej

van egy eladó polisport, shield alumerevitős kézvédőm 22mm es felfogatóval, 1X volt motoron probaképpen, teljesen hibátlan karcmentes csilivili állapotbvan 14 pénz felfogatóval együtt, jah szürke szinű
ha érdekell mail: m3nyuskukacgmail.com
Jól láttam Peti, hogy árulod a motorod?
miért nem holnap jöttök?
mar keszulodunk
a ma reggeli segítség
Ááá dehogy! Még egy jelentkező se volt! Csoringerság van
Hozzad a párodat a fotózáshoz!
Sokan leszünk!
szombaton ott leszek
ezt a sok süket vakert....
Sziasztok!

Ne gyertek a hétvégén motorrral a Visontai pályára mert hideg van, lehet hogy esik az eső, nincs puhagumi, amit kihagytam majd irjátok ide.............. !
Gyertek nézelödni, mi néhányan motorozunk!
még nem kapható, de hamarosan új ízek kerülnek bevezetésre a hazai piacon. JAVA is lesz, de hogy mikor, ne kérdezzétek!
Néztem az arcoskönyvön is betetted. Van itt ilyen? Lesz java monster is?
Eladtad már?
hála a srácoknak a Monster-nél, így indítom a reggelt!
Karakterenként 15Ft

Újszerű KTM 450 SMR Modell 08, sok tartozékkal eladó. Csúszókuplung gyárilag (Adler *köhöm*) Egy karcolás a jobb kézvédőn kívül ujszerű állapotban van.
Extra: Akarpovic dob plusz az eredeti, Gumimelegitő, Racing aksi és eredeti, ,még egy garnitúra lábtartó védő, lengővilla fekete porfestve, Carbon kartervédő, Tulfolyótartály, Telólégtelenítő szett, KTM (ez csipte az ujamat mint a vörös iszap) kézvédő, Kormányszivacs, Vázvédő, összes bukogomba ami kellhet, Bocast lábtartó (magasabbak és rövidebbek), Villahidak és kormánybefogó feketére eloxálva, Racing matricaszett, Racing légszűrő, az összes szerviz az Endurobunkerben csinálták. Egy üzemórával ezelött szervizelve uj fékbetétekkel és láncszettel. Ezen felül a motor ( ) terepet még nem látott.
Hü,egy ilyen partiban,mint a középső kép,benne lennék! Attila,a harmadik képen lévő szeget be tudod szerezni? Mennyiért ha szabad tudni? Esetleg guli kukuc frímél pont hu*ra is jöhet
Köszi
G.
Mondjuk én csak ennyit találtam: 36088 Hünfeld
Deutschland
vagy ilyen!
Még annyi, hogy a mobile.de-n is van sok fake hirdetés. Alaposan telefonáld le, vagy esetleg nézesd meg valakivel, aki a közelében jár.
Sok olyan csábító ajánlat van ahol nem is él a telefonszám.
Ez se egy új hirdetés, ennyiért egy lengyel vagy egy bolgár már elhozta volna...