Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Husaberg fs 650- hez kéne egy kis segítség!
Szükségem lenne dugattyú szettre, egy új hüvelyre és a legfontosabb a hajtókarfelújító készlet! A promoto-s lehetőséget tudom, de nem tetszik ! Ha valaki tudna mondani alternatív lehetőséget az nagyon jó lenne! És még egy kérdés, a főtengely csapágyat valóban érdemes golyósról hengergörgősre cserélni?
Miért, ha gyakrabban b@sznék, attól szerinted jobban kedvelném a KV-t?
Pont azé' ilyen depis, mer' ritkán jut sunához
Kiverné a kezéből azt a löttyöt és megdugná
Azt mondaná: Dani, idd meg, és megdughatsz!?!?
Én a H2O kódjelű misztikus vegyületet nyomom reggelente...
Mondjuk Puskás Öcsi nem olyan gizda mint a moster, de ez van.
Ja, és aki hamar akar milliárdos lenni, társuljon be a monsterhez és a B6 vitaminos kv helyett töltsön a dobozba trágyalevet! A siker garantált...
Hát KV-hoz elég nehéz volna...
Neked lehet egyáltalán valamihez kedvet csinyáni?
Ezzel sem sikerült nagyobb kedvet csinálnod hozzá
főleg úgy, hogy ez nem KV és Monster együtt, hanem ez a Monster által gyártott tejesKV, egy kis plusz koffeinennel,taurinnal,B6 vitaminnal tuningolva.
úgy legyen
hát hogy őszinte legyek én is sajnálom kivinni a dzsuvába... de mostmár úgy vagyok vele, hogy arra használom amire éppen kell... nem hímestojás ez, ha csak simogatom és vigyázok hogy ne legyen karcos, azt majd talán csak a következő tulajdonosa fogja valamikor értékelni (megfizetni nem!). bár nem tervezem eladni, mert aprópénzért nem válok meg tőle. Így inkább kihasználom! a garázsban valóban nem kopik, de azt az állapotot nem is élvezem
Én csak a (b)RedPitre, az sxv-t sajnálom a földekre

mehetünk földet túrni
Hát...szerintem a KV meg a Monster külön-külön is elég szar, ha összeöntik a kettőt az milyen híg fos lehet
én is
elvileg polírozva vannak. így vettem

már csak a telókon kell tekergetni, egy krosszos cimborám aszonta segít
Hideg volt Visontán sajnos a barátom nyeklett az olajon de nem sérült meg komolyan!
Én is csúszkáltam amit a Ladások szétfolyattak. Vasárnap se jöjjön senki mert még hidegebb lesz és az olaj nagyon csúszik. De ha van köztetek egy tökös akkor csapunk egyet.
Joci azok a kerékagyak mivel vannak fújva, festve, bevonva, hogy ilyen fasza fényesek?
nagyon kemény
feldobtam ma a vasakra a télikerekeket
Van az a meló,.... az a lottó ötös nyertes, az tök jó lenne évi egyszer kell egy kicsit ikszelgetni aztán hullik a gempa!

na majd