Sziasztok, Husaberg fs 650- hez kéne egy kis segítség!
Szükségem lenne dugattyú szettre, egy új hüvelyre és a legfontosabb a hajtókarfelújító készlet! A promoto-s lehetőséget tudom, de nem tetszik ! Ha valaki tudna mondani alternatív lehetőséget az nagyon jó lenne! És még egy kérdés, a főtengely csapágyat valóban érdemes golyósról hengergörgősre cserélni?
Én a H2O kódjelű misztikus vegyületet nyomom reggelente...
Mondjuk Puskás Öcsi nem olyan gizda mint a moster, de ez van.
Ja, és aki hamar akar milliárdos lenni, társuljon be a monsterhez és a B6 vitaminos kv helyett töltsön a dobozba trágyalevet! A siker garantált...
hát hogy őszinte legyek én is sajnálom kivinni a dzsuvába... de mostmár úgy vagyok vele, hogy arra használom amire éppen kell... nem hímestojás ez, ha csak simogatom és vigyázok hogy ne legyen karcos, azt majd talán csak a következő tulajdonosa fogja valamikor értékelni (megfizetni nem!). bár nem tervezem eladni, mert aprópénzért nem válok meg tőle. Így inkább kihasználom! a garázsban valóban nem kopik, de azt az állapotot nem is élvezem
Hideg volt Visontán sajnos a barátom nyeklett az olajon de nem sérült meg komolyan!
Én is csúszkáltam amit a Ladások szétfolyattak. Vasárnap se jöjjön senki mert még hidegebb lesz és az olaj nagyon csúszik. De ha van köztetek egy tökös akkor csapunk egyet.
Szükségem lenne dugattyú szettre, egy új hüvelyre és a legfontosabb a hajtókarfelújító készlet! A promoto-s lehetőséget tudom, de nem tetszik ! Ha valaki tudna mondani alternatív lehetőséget az nagyon jó lenne! És még egy kérdés, a főtengely csapágyat valóban érdemes golyósról hengergörgősre cserélni?