Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a benzined miatt volt! Köszi még1x!
jó volt nagyon.piszok sokat gyorsultál!
Nah én hazaértem! Jó kis nap volt a mai. :)
háááááát gyerekek ugy érzem sokal rock and rollosabb lett ez a motorozás mint szeretük volna ,
Akkor meg rendelni kőőőő....ami nem biztos hogy 2 nap vazeee.
fáj mint állat!
Kössz!
A baj az , h nem lehet kapni ilyen fékkart !
Képzeld hazafelé meg 1 sportmotoros egyenesítette ki a kanyart úgy 100-al jött is érte a helikopter nem volt egyszerű..
Úgy látszik ez a mai nap ilyen volt.Remélem a lábaddal nem lesz komolyabb baj,minden esetre jobbulást
Komoly nap volt vazzzzzzzze!
4 esés 10 perc alatt lepencén!
Ilyen is rég volt már !
Valakinek van egy kuplung karja ?
Megkeresed Cegléden a Cölöp névre hallgató szakembert, aki a bőrruhák tudora, és rád alakítja a ruhádat...
okés köszi szépen és amúgy mennyire biztonságosak ezek a ruhák? mert én eredetileg bőrruhát akartam venni de az 56-os kicsi volt a vádlimra... vagy mit lehet ezzel a problémával kezdeni?
Mivel ez egy nem hivatalos verseny, így gyakorlatilag saját felelősségedre veszel részt rajta. Így viszont nincs ki kötelezzen bármire is...a te döntésed, hogy milyen ruhában motorozol...
bocsi már megvan és esetleg van vmi előírás ruhaügyileg? mert nekem sajnos bőrruhám nincs, nem kaptam méretet belőle de van ilyen cordura összecippzározható ruhám. azzal is lehetne indulni?
Mikorlesz ez a Kecsói sm?
Azért a kerekes ember elérhetőségét ha elküldenéd mondjuk mailben azt megköszönném!
Ja, meg tesódnak szóljál légyszi hogy 2x megígérte hogy leméri és elküldi nekem a Marzocchi gátlónak a külső átmérőjét, most már jó lenne ha tényleg meg is csinálná
napot esetleg ha valaki csatlakozna egy kis Lepencei mokához akkor Nyugati gomba alat 13 óra
én délután érkezek!
Nah akkor ki jönne ma visontára?
Hi mindenki.A kecsói SM nappal kapcsolatban,tud valaki egy olcsó szállást a környéken?O10]
Basszus én se tudlak hívni de neked tudom miért nem sikerült mert elcsesztem vodás vagyok de nem 70 nel kezdődik hanem 20-al bocsesz, de ha megtennéd küld el még egyszer a számod felhívlak.köszi vagy írd meg hol és mikor lenne a találka.
szeva probáltalak hivni de valami nem gömböjü jó volna ha jönnél meg adom a számom 06 harminc hat37 ötvenkilenc 7hét csörgethetsz késö estig fen vagyok
Sziasztok!
Van egy eladó Crf 450-es supermotom, gyári krossz kerekekkel, tartalék idomokkal, alkatrészekkel.
adamsasi@monornet.hu
30-7546-115
az más.
Haleee,nekem du. jó valaki még lepence? mi a phone numbered?mert akkor -ünk.az enyém nulla hat hetven 4442444