KTM 450 SMR, 160-170 között valamilyen méret. Sajnos nem tudok venni sehol használtat, újjat meg nem szivesen vennék.
Ha tdsz segíteni nagyon megköszönöm. Slick lenne a legjobb.
Miért nem löksz bele egy ilyet? 320-s tárcsához még az adapterrel sem kell vesződnöd. 35 papírért a tiéd kompletten fékbetétestől. Plusz 10-ért hozzávaló felső BREMBO munkahenger, ha igényli az úr... plusz 15-ért 320 tárcsa. Vagy 35-ért ugyanez a fordított villás téma 2000-es pegaso 650-ből 300-as tárcsával, villabefogóval, 2 dugattyús féknyereggel, (de nagyobb átmérőjű dugói vannak mint a 260 tárcsához valóknak!) kerékkel. Viszont akkor 19-s ráf helyére dobni kell egy 17-t (amit adok 12e-ért (3,5 ") és persze megmarad a 19 ráf és a küllősor amit eladhatsz majd a következő monori börzén 5-ért vmi elvetemült Pannoniásnak...
Ja, hátha vasárnap nem lesz eső.
Meghalt a gépem, úgyhogy én már csak hétfőn tudok ránézni a fórumra, de telefonon, vagy sms-ben egyeztetünk, ha valami változna.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nekem akad 1 hátsó michelinem, ha jól tévedek 165/80-as.
Érdekel?
J.
Jön ma valaki Visontára vagy megint magamat kell kergetnem?
KTM 450 SMR, 160-170 között valamilyen méret. Sajnos nem tudok venni sehol használtat, újjat meg nem szivesen vennék.
Ha tdsz segíteni nagyon megköszönöm. Slick lenne a legjobb.
Köszönettel
Ha valaki tudna nekem segíteni supermoto-ra való gumi ügyben nagyon megköszönném. Használt és új egyaránt érdekel.
Köszi
Meghalt a gépem, úgyhogy én már csak hétfőn tudok ránézni a fórumra, de telefonon, vagy sms-ben egyeztetünk, ha valami változna.
Vasárnap jó a brigád többi tagjának, úgyhogy vasárnap 12körül ott vagyunk! Sanyi már hamarabb, azt mondta.
Akkor lesz szombaton csapatás? He.
A vörös szemeket már beszereztem úgyhogy mostmár irrgalmatlanul ggyallázatosan veszettmód gyors lszek