Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nin máá Börni valami CZ oldalon http://www.tvzuka.com/
üdv van egy eladó keihin fcr 41 es karbim ha valakit érdekel esetleg!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
husky.joe@freemail.hu
Sya vam299.
Nekem akad 1 hátsó michelinem, ha jól tévedek 165/80-as.
Érdekel?
J.
szeva nincs kedved feljöni holnap Lepencefel egy kis karikázásra meg esetleg kedves többiek ? juhéj
Reggelt mindenkinek!
Jön ma valaki Visontára vagy megint magamat kell kergetnem?
Mert nem akarok SM-t csinálni belőle...
Szia!

KTM 450 SMR, 160-170 között valamilyen méret. Sajnos nem tudok venni sehol használtat, újjat meg nem szivesen vennék.
Ha tdsz segíteni nagyon megköszönöm. Slick lenne a legjobb.

Köszönettel
Az zsír ár
Akkor ott a helyem! :)
Bocs az Off-ért...
Miért nem löksz bele egy ilyet? 320-s tárcsához még az adapterrel sem kell vesződnöd. 35 papírért a tiéd kompletten fékbetétestől. Plusz 10-ért hozzávaló felső BREMBO munkahenger, ha igényli az úr... plusz 15-ért 320 tárcsa. Vagy 35-ért ugyanez a fordított villás téma 2000-es pegaso 650-ből 300-as tárcsával, villabefogóval, 2 dugattyús féknyereggel, (de nagyobb átmérőjű dugói vannak mint a 260 tárcsához valóknak!) kerékkel. Viszont akkor 19-s ráf helyére dobni kell egy 17-t (amit adok 12e-ért (3,5 ") és persze megmarad a 19 ráf és a küllősor amit eladhatsz majd a következő monori börzén 5-ért vmi elvetemült Pannoniásnak...
visonta
Derbi Senda 50-re vagy SXV 550-re kellene? Mert azért nem mindegy..Méret vagy vmi?
Hol az az ott?
Sziasztok!

Ha valaki tudna nekem segíteni supermoto-ra való gumi ügyben nagyon megköszönném. Használt és új egyaránt érdekel.

Köszi
hol fogsz futárkodni? a dr-rel?
Ja, hátha vasárnap nem lesz eső.
Meghalt a gépem, úgyhogy én már csak hétfőn tudok ránézni a fórumra, de telefonon, vagy sms-ben egyeztetünk, ha valami változna.
Mennyé szerelni!
A szombat megint úgyis jetski nap lenne.
Csövi!
Vasárnap jó a brigád többi tagjának, úgyhogy vasárnap 12körül ott vagyunk! Sanyi már hamarabb, azt mondta.
vasárnap
Vagy vasárnap.
Fikter Úr!
Akkor lesz szombaton csapatás? He.
A vörös szemeket már beszereztem úgyhogy mostmár irrgalmatlanul ggyallázatosan veszettmód gyors lszek
Nem olvastam vissza....