Yamaha DT 125-ben volt, haverom árulja, ráadásul Csepel környékén van. Nézték már egy páran de egyenlőre még nem volt egyik nyominak sem 50 papírja egyben hogy el is vigye. Gondoltam rá hogy megveszem Husqvarna TE 350-410-be, mert ahhoz a tömeghez még elég masszívnak tűnik, de minek amikor van már itthon 3 garnitúra.....
Ez a gumi van vagy 3-4 éves. Tedd össze kezed-lábad ha egyáltalán fel bírod rakni.
Egyébként miért szemétből SM-t barkácsolni? (simson ráf, hihetetlen) 50ért van 3" első-3,5" hátsó fűzött szett. Amennyi időt elszúrsz a fűzögetéssel, meg a ráfkeresgéléssel azt kapálással töltöd, és megveszed a 2 normális kereket.
Ez is jól hangzik, bár nekem jobb lenne valami keményebb anyagú
gumi, hogy kisebb motorteljesítmény ellenére is tudjak kicsit
keresztben közlekedni, mert az szerintem nekem jó lesz.
Hogy végül valóban jó volt-e arról majd utólag beszámolok.
Ez nagyon szimpatikus, és költséghatékony megoldásnak tűnik.
Én is ilyesmire gondoltam, de nem mindegy hogy milyen felnivel
lehet összehozni. Ugyanannyi küllősnek kell(ene) lennie, és elég
jó anyagból is lehetne. Mondjuk pl egy simsonfelnivel nem tudom
hogy van-e értelme foglalkozni. Tizenhatos méretben vannak
elérhető áron gumik? Tizenhetest biztosabban lehet találni, csak hát akkora méretben meg a drótküllős felni lesz meg nehezen.
egy tag úgy csinálta hogy hátsón meghagyta a gyári felnit, így 18as gumát rá tudott tuszkolni, ( nem venni észre) és csak az elsőt fűzette át. így megúszod ócsón.. aztán ha kedved van átfűzeted a hátsót is...
Szia Laci!
Szerintem a CRM fórumról már ismerjük is egymást.
emlékszem neked kék SM CRM-ed volt fehér sportmotorkerekekkel.
Én drótküllős kerekeket szeretnék, de a pénz sem igazán vet fel,
úgyhogy inkább megcsinálnám/csináltatnám, mint hogy sokba kerüljön.
Most találtam ki hogy mennék utcán is a CRM-mel, hogy legalább néha mehessek vele egy karikát. A nagy egész napos csizmás-páncélos-protektoros-poros-sáros endurózásokra már több mint két éve nincs időm.
Ha megcsinálnám, akkor elszaladgálhatnék vele melóba, vagy ilyesmi...-Legalább néha-néha...
Augusztustól a Mátra Pályán edzések, edző versenyek, pályanapok, a Gokart Land aszfaltján!
Minden kedves motorost, robogóst-scootereseket, utcai és sm, várunk! Scooter gyorsulási edzések és motoros oktatások teszik szinvonalassá a pályanapokat!
A legfontosabb hogy a napi díjak a rendezvények alkalmával, kedvezöbb díjazásba kerülnek!
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni, honda hm deparage hoz ,nem találok alkatrészt,pl. műszerfal, vagy akármilyen alkatrész, valamelyik motoré megegyezik vele? nagyon megköszonném a segítséget, napos időt
Már beszéltem a sráccal,hívjam jövő héten.
Hogy méé azt nem értem.
Egyébként miért szemétből SM-t barkácsolni? (simson ráf, hihetetlen) 50ért van 3" első-3,5" hátsó fűzött szett. Amennyi időt elszúrsz a fűzögetéssel, meg a ráfkeresgéléssel azt kapálással töltöd, és megveszed a 2 normális kereket.
gumi, hogy kisebb motorteljesítmény ellenére is tudjak kicsit
keresztben közlekedni, mert az szerintem nekem jó lesz.
Hogy végül valóban jó volt-e arról majd utólag beszámolok.
Én is ilyesmire gondoltam, de nem mindegy hogy milyen felnivel
lehet összehozni. Ugyanannyi küllősnek kell(ene) lennie, és elég
jó anyagból is lehetne. Mondjuk pl egy simsonfelnivel nem tudom
hogy van-e értelme foglalkozni. Tizenhatos méretben vannak
elérhető áron gumik? Tizenhetest biztosabban lehet találni, csak hát akkora méretben meg a drótküllős felni lesz meg nehezen.
én lehet képviseltetem magam egy ötcsillagos koncerten
Szerintem a CRM fórumról már ismerjük is egymást.
emlékszem neked kék SM CRM-ed volt fehér sportmotorkerekekkel.
Én drótküllős kerekeket szeretnék, de a pénz sem igazán vet fel,
úgyhogy inkább megcsinálnám/csináltatnám, mint hogy sokba kerüljön.
Most találtam ki hogy mennék utcán is a CRM-mel, hogy legalább néha mehessek vele egy karikát. A nagy egész napos csizmás-páncélos-protektoros-poros-sáros endurózásokra már több mint két éve nincs időm.
Ha megcsinálnám, akkor elszaladgálhatnék vele melóba, vagy ilyesmi...-Legalább néha-néha...
Minden kedves motorost, robogóst-scootereseket, utcai és sm, várunk! Scooter gyorsulási edzések és motoros oktatások teszik szinvonalassá a pályanapokat!
A legfontosabb hogy a napi díjak a rendezvények alkalmával, kedvezöbb díjazásba kerülnek!
Bár jobban is elnyújthattad volna a figurát:-)))))))))))))))))
KTM kulcstartó?