Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért is szeretnéd adni?
Nincs, csak a rács van a végéből kivéve. Teljesen gyári.
ez a dob meg ki van belezve?
megnéztem a videokat!
az én kis DR-Zm alattam 6ot szippantott be.kezdem azt hinni,hogy nagyon húzom a gázt!
Hali!

Eladó egy 2002-es 625 SC Supermotoról a gyári KTM SXC kipufogódob hibátlan állapotban. Ára: 49eFt.

Ugyanezen típus tankja és ülése is eladó. A tank 9 literes, és az üléssel együtt keskenyebb mint az 640 LC4 ülése és tankja ezért sportcélokra sokkal alkalmasabb (pályázás). Az ülés ráadásul gyorscsatos. Ezt a csatot kell csak a hátsó sárvédőre rátenni és a tank-ülés mindenféle gond nélkül rámegy bármelyik 640-re. Az ár: 55eFt.
Tel: 20/3508433
de még motorozni sem tud,kerék megy neki de csúsztatás messze van
akkor tényleg elég csikcska lehet
még annyit róla,hogy elmenekült a yardok elől és mikor ügy lett belőle felnyomta az egyik motoros társát aki mellesleg aznap nem is motorozott.
A srácnak ugrott a jogsi meg 50000 pöngő
ezért jellemtelen
ok megnézem
örülj neki
http://www.freeweb.hu/myki77/
nézd meg ajánlom a csúsztatás az autók közt cimü fejezetet
ez egy balfasz spicli. ennyi
Szóval 2db. gyári SMC dob viszont sérült de inkább a csak a belső fele a végeket megcsináltattam gyári folytás a helyén van ki akartam szedetni ezért nincsen újra kromozva (közben elkelt a moci) de ez nem probléma. Az apróban megtalálod a hirdetések között, az ár a kijavított kipufra vonatkozik. Ajánlj valamit vagy így vagy úgy és megegyezünk!
Kösz szépen. Volnánk itt többen is érdeklődéssel.
én még csak a hírét hallotam személyesen nem ismerem.állítólag igen sok pénzt belerakott már a dr-z be
jelzek mindenképp
az be is baszna rühellem azt a köcsög mümotorost
Városban próbálkozom, a köridő jelenleg legfeljebb a gyöngyösi gokatpályán számít (ahol Foxy letaposott tavaly). Az alapokat szeretném megtanulni, optimalizálni később tudnék.
Remélem, Sanya mester tanfolyama megvalósul, és megtudom a titkot. Arra szeretném bespájzolni a gumikat. Ha nem most, akkor később. Ha van valami, jelezz, ha nem szólsz egy hónap múlva megkérdezlek újra.
Beírtam a pártzsebkönyvembe.
Grózer Miki-től szerzed a gumikat?
megdumálhatjuk bár jelenleg nem sokminden van. szerintem a kanyarba bemeneti csúsztatásra koptasd a gumit. Ha jo köridőt akarsz kigyorsításnál nem éri meg keresztbe menni
IGEN 100 %
SMHooligan, amúgy kéne az a pár hátsó gumi. Meg tudjuk beszélni? Rooftop tanítgat kanyarból kifelé farolászni, mondjuk inkább nem megy, mint igen, de ezzel hamar elmegy a hátsó gumim. Elsőt veszek újat, az nem csúszik, nem kopik olyan nagyon. De pár hátsót Sanya mester tanfolyamára inkább bespájzolnék.
És továbbra is érdekelne a véleményetek erről a gumiról (MTB-re ez jó márka volt, bíznék benne):
Előre ez:
http://www.maxxis.com/products...
Hátra meg ez:
http://www.maxxis.com/products...

És miért van ez?
Due to the intended application, the M6159 has no manufacturer"s warranty. Akkor ez most teljesen az én rizikóm, hogy jó, vagy nem?
kár pedig biztos jó lehetett volna.Mondjuk én még csak képen láttam a pályát
elég durvát foghat
Rendbe lehet ebből jönni teljesen?
nem sikerült leegyeztetni