Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nyeld le a nyelved
Pont ezért igyexek minél kevesebebt pofázni!
Senkit sem érdekel a dumád eg az írásod
ááá...ahoz lusta vagyok
Jó...de jövő héten Te jössz be helyettem dolgozni!
akkor halj meg
Annyit még dumálni is lusta vagyok...
akkor mond el kamerába,és tedd fel ide
Annyit lusta vagyok gépelni hogy elmagyarázzam...
Rgebben volt nálam egy régész és erre kérdezi a szomszéd,hogy ásatás volt? Mondom neki nem csak kicsit beteg vagyok
naneeee
azért ennyire ne legyéé már öreg vazzeg
Na ezt már fekve is alig birom
na igen...végig kell állni az a 20p+2 kört nálatok....
majd kiderül mi lészen majd
Jó a cross csak 10x annyi kondi kell hozzá, ami mostanság hijjjánycikk nálam...de sebaj a révész a fontos nem a haj
na hát akkor jösz majd most is,széjjelversz mindenkit aztán mindenkinek jó
cross legalább olyan jó mint az sm...szerintem
Mentem én már ott pár szezonban egy-két versenyen, 2005-ben nyertem is vagy hármat...mert csak ennyin mentem
akkor nem felnin fox menni,hanem gyüsz velünk tömegsportra
mész majd extrában aztán jó lesz
lehet hogy a szinvonal más mint az élsportban....de szerintem a hangulat legalább ugyan olyan...ha nem jobb..
...meg még valami... én nem vagyok nagy ezért a zsebmet sem tömték még soha,de ez a fogalmazásodat kicsit jobban ki kellene fejtened mert így olyan mintha a versenyzőknek fizetnének a nézők és nem mutatnak semmit ...de te biztosan már sokkk pénzt adtál a v.g-nek és ezért nem kaptál semmit,akkor téged is átvert...gondolom sokat buktál mert én 2év alatt vagy fél millert fizettem ki nevezésre és igaz én kaptam egy karszallagot minden versenyre
Igen a hír sajnos igaz
Gondolom mikor kimentél fotózni nem a versenyszervezőt fotóztad,hanem a versenyzőket....igazából nem a vén g...-vel baszol ki ha nem jössz a versenyre hanem a versenyzővel aki többnyire saját lóvéból mennek ,és nekik sem jó ha cirkusz közönség nélkül megy...nekem sem tetszik a 25000ft nevezés de nincsen más lehetőség versenyezni ebben a sportban....idén nem tom mi lesz mert mindenki csak két versenyről beszél a rák tudja mit hoz ez az év,mert ha így marad minden akkor felnin fogok menni...
még én is megelőztem
pedig nem nagyon lassú volt a srác...a videómon is látszik hogy mindenki után kullog
cső sanya
hallom tegnap a másik sanyi eltörte a lábát az uj rmz vel
Innen olyan mintha a doki ment volna el neked