Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hogy ha nem tetszik amit "versenyzservezés" és hasonló címszavak alatt tevékenykednek a "nagyok" akkor nem kell kimenni megnézni, mert azzal csak tömöd a zsebüket, de cserébe nem kapsz semmit...amúgy eleinte én is csak azért hagytam ki a szokásos futamokat mert más jellegű elfoglaltságaim voltak, de ma már akkor sem mennék ki ha éppen megdögleni készülnék az unalomtól...
Akkor mi is volt az előző beszólás?
Én már vagy két éve nem voltam egyen se...mondjuk előtte is csak a közeliekre (Tököl, Kklacháza) jártam ki, de akkor is inkább csak fényképezni.
Kedves!

Én már lassan 7 éve járok supermoto versenyre. Évente talán 1 vagy maximum 2 van amire nem jutottam el.
De...mondjuk ha nem mész ki a versenyre és adod oda nekik a jegy árát...bár a franc se tudja, lehet pont ez a céljuk
én nem sokat tudnék tenni az ügy érdekében nem gondolod Drága?
smhooligan! Nem tudod megmondani h meddig van nyitva ma a Lajta kávézó?
Üdv!
OFF

Ezért tart ott ez a nyomorult ország ahol, mert mindenki így áll hozzá, hogy "ez van"

ON
ez van sajna
Ha ez most Nekem, akkor köszike!
Szió!

Igen, emlékszem Rád/Rátok!
Gyurika azt hitték te vagy a mezőnyt biztosizó motor aki a végén kullog
Hali! Nagyon szívesen A nyakba akasztó 2000.- és van készleten sárga is és fekete is.
engem mér nem látott senki? épp dokit előzők
A végére már ment de azért van még mit csiszolni rajta.
Idén is akarunk menni Kakucsra és ezt a kalcsai pályát szeretnénk kicsit felkapatni.
Lecserélted a mocid?
Üdv Bob.
Köszi mindenkinek! Ez a gaerne tényleg jőnak tűnik.
nagyon nagy tartást ettől ne várj!
beb köszi az oldal címét! Irok majd ha megtaláltam amit keresek!
Igazából most egy ktm-es passtartó (nyakba akasztó) kellene!
Köszi még 1 szer!
Én is láttalak, sokat fejlődtél aznap.
www.superzone.hu
Itt találsz mindenféle csizmát kategória szerint!
( nem csak csizmát hanem ruházatot és egyéb kiegészítőket is!
Ebben az árkategóriába belefér az akciós Berik és Axo csizma
Kökényék.
Hi! Mi a véleményetek erről a csizmáról? Vagy ilyen 30-35eFt-os kategóriában milyet érdemes venni?
Szió! www.ktm.com oldalon megtalálod a powerparts és a powerwear katalógust. Cikkszám alapján meg tudom mondani mi mennyibe kerül és hogy rendelhető-e.