Én egyenlőre nem szoktam kuplungolni, gázrántásra próbálom kiemelni az elejét, 80 kg lehetek. rooftopnak igaza, jobban kell terhelni a hátulját. Megvárom ezzel a jobb időt.
Két motorom van, ami az adatlapomon fennvan.
Ok.
Kakucson találkoztunk.
3 man voltunk 3 om DRZ vel.
Te egy 250 es DR rel voltál.
Én mondtam hogy jól mész és mondtad hogy délutánra belejövök.
Üdv.Bob.
Én is abban a cipőben járok, mint te, próbálkozom a kerekezgetéssel, de most ebben a hidegben elpörög alattam a gumi. Meg 95 kilóval nem is annyira kívánkozik neki... De néha egész jól összejön, a legjobb kb. 30 méter lehetett egyesben, de nem tudtam feltenni kettesbe. (Amúgy tényleg nem kell ilyenkor kuplungolni?)
A videóban az álló testhelyzettel kezdés érdekes, még nem hallottam róla, holnap meg is próbálom. Hátha.
Látom, nem csak engem izgat ez az egykerekezés. Neked milyen motorod van?
Szia Mester! A hátsó tengelyen a zárókupakot még értem, e az első is? Hol van ott dugózott kupak? Neked mennyi volt a gyári gomba? Vagy ajiba kaptad a mocihoz? Mennyibe kerül egy olyan amihez adnak tengelyvégeket is? Ja és mennyi egy lábtartó koptató? Remélem nem volt sok a kérdés! Amúgy üdv néked? Remélem valamikor összefutunk! Még nem is próbáltam a paripádat, remélem egyszer megtehetem!
Tényleg! Mondja már meg valaki a képeket látva, hogy ha felrakom a bukógombákat a motoromra, akkor a tengelyeimet mindenképpen ki kell lyukaszam, vagy nem. Mert ha igen, akkor ha nem kell a bukógomba terepen, akkor lyukas tengelyekkel kell rohangálnom? Nektek hogy van felrakva Hooligan vagy ZoliDRZ? Ki vannak lyukasztva az eredeti tengelyvégek? Vagy más szisztéma?
Két motorom van, ami az adatlapomon fennvan.
Kakucson találkoztunk.
3 man voltunk 3 om DRZ vel.
Te egy 250 es DR rel voltál.
Én mondtam hogy jól mész és mondtad hogy délutánra belejövök.
Üdv.Bob.
A videóban az álló testhelyzettel kezdés érdekes, még nem hallottam róla, holnap meg is próbálom. Hátha.
Látom, nem csak engem izgat ez az egykerekezés. Neked milyen motorod van?
lábtartó koptatót nem használok.
Sono papa pályázni szeretnél talán?
Mi az a motyó?
Gyorsulási verseny szokott lenni.
Üdv.