Én is azt vallom, hogy a kezedtől függ, hogy mennyit nyel a gép.
A Drz-mel gokartpályán megetettem a 10-et nem egyszer, amúgy utcán 4-et ivott.
A Marcell haverom is 10-et dönt le pályán a 660 torkán. Pedig ő nem a mi tempónkban közlekedik:)Utcán asszem 5 körül ha lightosan megy.
nekem most 170 környékén van a vége...17essel hátul pedig 44...gondolkodom hogy 15 v 16osat vegyek..kerekezni szeretnék tanulni,szerintem 15 lesz belőle.
amugy lehet az első 15ös lánckereket kicserélem 16osra (17es volt) mert így még van olyan hogy 4dikben is keresztbe megyeget a gép. bár még igen hidegvan ahhoz,hogy fogjon a gumi.
jah,nem olyan vészes már...vízpumpát kell megnézni, lánckerék felőli szimeringet,kap új olajat,légszűrőt... meg Zozi ránéz a dugóra és a szelepekre is. Ja meg egy magura olajos kuplung is megy bele
hát ez van,ennyit harap a gép és kész!ma is voltam kint,kicsit megkergettem. meg Slash_ barátommal kinéztünk a Verpeléti cross pályára.Hihetetlen élet volt kint. ha jól számoltam olyan 25-30 crossos volt kint.Ki is próbáltam egy YZ250F-et meg egy YZ125öt természetesen mind 2, 2008as
a gumi oldalán az angol felirat meg tul bonyolult volt a zsaruknak
a slick gumi nem volt gáz a baleset elbirálásánál?
A Drz-mel gokartpályán megetettem a 10-et nem egyszer, amúgy utcán 4-et ivott.
A Marcell haverom is 10-et dönt le pályán a 660 torkán. Pedig ő nem a mi tempónkban közlekedik:)Utcán asszem 5 körül ha lightosan megy.