Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komoly nem?
akkor egy kis szerencséd is volt. Voltatok Zsámolyon sm-ezni?
szerencsére gyárilag vágott michelin volt fent akkor is
a gumi oldalán az angol felirat meg tul bonyolult volt a zsaruknak
az smr en a dupla elsőfék befigyel
egyértelmű Dan
helló!
a slick gumi nem volt gáz a baleset elbirálásánál?
17.-én támadunk komám
medence,keresztcsont törés leszakadt pár belső szervem eltört a bokám meg pár "jelentéktelen" zúzódás
motorkiállítás Bécs
Neked mi bajod lett ekkor?
amikor találkoztam vele,akkor épp el volt repedve a váza
így igen tényleg szép
G. Marci még mindig nagyon szépen megy a 660asával....tényleg le a kalappal a tudása és a többi motoroshoz való mentalitása előtt
Én is azt vallom, hogy a kezedtől függ, hogy mennyit nyel a gép.
A Drz-mel gokartpályán megetettem a 10-et nem egyszer, amúgy utcán 4-et ivott.
A Marcell haverom is 10-et dönt le pályán a 660 torkán. Pedig ő nem a mi tempónkban közlekedik:)Utcán asszem 5 körül ha lightosan megy.
lássuk mi az ajánlat a kipufogóra!
de szép ez a gép!
nekem most 170 környékén van a vége...17essel hátul pedig 44...gondolkodom hogy 15 v 16osat vegyek..kerekezni szeretnék tanulni,szerintem 15 lesz belőle.
amugy lehet az első 15ös lánckereket kicserélem 16osra (17es volt) mert így még van olyan hogy 4dikben is keresztbe megyeget a gép. bár még igen hidegvan ahhoz,hogy fogjon a gumi.
jah,nem olyan vészes már...vízpumpát kell megnézni, lánckerék felőli szimeringet,kap új olajat,légszűrőt... meg Zozi ránéz a dugóra és a szelepekre is. Ja meg egy magura olajos kuplung is megy bele
akkor már nincs sok hátra hogy újra csapasd neki
szevaztok van egy2005 os evj aprilia mx em 50cm3 nem derbi blokkos digit muszerfalas. 06703122035 315 eft iranyar
hát ez van,ennyit harap a gép és kész!ma is voltam kint,kicsit megkergettem. meg Slash_ barátommal kinéztünk a Verpeléti cross pályára.Hihetetlen élet volt kint. ha jól számoltam olyan 25-30 crossos volt kint.Ki is próbáltam egy YZ250F-et meg egy YZ125öt természetesen mind 2, 2008as
sima ügy ma vittük ki Zozihoz a gépet,rendbe teszi a blokkot.
ha májusba neked még aktuális,akkor persze
a kakucsos úszószint állítási opciód még mindig él?