Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sokallod az árat kijavítva akkor mondj valamit így rá, vagy inkább veszel csak 1 db.-ot
SMHOOLIGAN: Ma én integettem a peugeot szalonnál a buszmegállóban!
Te meg előtte ott dolgoztál a körforgalomnál!
ollé!
Holnap megnézem a kis Drágámat és ha minden jól megy pénteken vagy szombaton megyek motozni.
Szia!
Szió!
Hóhahó!
Jóó estét mindenkinek!
Hahóóóóóóóóóóó
Szasztok!
Csúsztatás autók között,mi?Az inkább para volt.
Csúsztatás jégen?
vettem
felvettelek
van ha nagyon muszáj

limitrpm@hotmail.com
csumi Laczka06 van msn-ed?
Amúgy szép estét mindenkinek!
Hali,gondolom már nem aktuális az SX-F projekt,én másnap beirtam az elérhetőségemet,ahol a lehetőségeket elmondtam volna,de nem jött azóta rá válasz!
Nos?
Láttam már többször is hírdetve, több féle áron... alkatrészekkel és alkatrészek nélkül is. Milyen állapotban van most, közeljövőben mire kell költeni? Most mi az ára?
Hali!

A válasz nagyon egyszerű. KTM 950SM érkezése miatt került eladósorba a kis Duke. Nagyon sajnálom, mert hihetetlen szép állapotban a motor és igazi unikum, de a 950 azért jobban megdobogtatja a szívemet! :-)
Ez a Miki! Okos a videó. De legalább szereti magát, ha már más nem is! Ahogy ő is mondja No comment...
halihó. Ktmklub fórumon beszélgettünk már anno. apám szemezget a duke620asoddal,némi infot tudnál róla mondani? miért adod el, stb stb.. előre is köszi Gyuri
kifelé tényleg időveszteség,de hagy nézzenek az emberek...az enyémmel nagyon nehéz úgy kigyorsítani,hogy ne csússzon
még gondolkodom, addig úgy is esik az ár!
Odaírtam, 49eft.