Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

a lényeg,hogy a gokart pályán lehet supermotozni
de már tudom melyik hozzászólásnál hibáztam én is! "minden tengely csőtengely" itt is a motorokra gondoltam és legfőképpen az újabbakra.én ennyire vagyok korlátolt.
http://www.ducati.hu/temp/yeti...
ez a tavalyi kiírás
ennyi mellébeszélést!ne haragudj utoljára az ovodában hallottam. nem lehet azt mondani,hogy "oké nagy baromságot mondtam,poénosnak gondoltam de nem úgy sült el!" még nevetnénk is rajta.amugy meg honnan gondolod,hogy szükséges a motorcsere? én úgy motorozok ahogy és kész.nincsen bennem bizonyítási kényszer senkivel szemben.azért kicsit erős tőled hogy alapből lenézed az embert,és még motorozni sem láttad.én soha nem tennék ilyet. na de ez biztosan az éveid számából adódik....mindenkinek van ilyen időszaka
yeti ? valami leírást lehet róla nézni valahol?
Még soha nem voltam kakucson, de legrosszabb estben motorcserével tesztelhetnénk és úgy egál. Persze csak a poén kedvéért. A bmx-hez meg közöm sincs, a triálhoz anno volt. De kakucson motorral kell menni
Szervusz Uram!
Mi újság, egészsége hogy szolgál?

Jársz még s.motozni?
Február 17.-én a Pannonia ringen Yeti Race
bocsáss meg,de nem értem ez most hogy jön ide!? csak azért hogy egy erősebb,könnyebb motorral egy ismert pályán jobbat tudsz menni mint én,attól még nem vagy nagy ász! én is mondhatnám,hogy a debreceni bmx parkban találkozunk az esélyegyenlőség kedvéért oda is adom a gépem és megnézzük ki megy jobb menetet! de nem mondom...tudod miért?
akkor kakucson találkozunk és megnézzük melyik szekér megy jobbat
a tömör tengely statikailag kevésbé terhelhető mint a cső,ráadásul nehezebb is.nem értem miért használták 2000 előtt az!
még mindig motorokról beszélünk.... de lehet én vagyok korlátozott.
Köszi!
Hova kellene érte menni?
Nekem is olyan van a SM szettemben, onnan tudom csak!
Látod rooftop a szekér meg a tengely..
good job!
A 17-es átmérőjű KTM elsőtengelyek (2000 előtti LC4) tömörek!
Ha eljössz érte, adok egy garnitúrát.
A képen lévőről van szó
okéjó
várj.....megnézem milyen honlapon fórumozunk is..........jah tényleg: sportmotor.hu
Rooftop! Lehet, hogy te motorokról irkálsz, de a tengely az tengely, még a szekérben is. Az más kérdés, hogy a csőtengely szó nem gyütt a buksiba
Hát van képem hozzá
Rendesen meghúzva, a gombák neki feszülnek a (kerék)tengelynek, mivel. Természetesen a menetes rúdnak a (kerék)tengely két oldalán kiálló rész hosszának rövidebbnek kell lennie, mint a gombában lévő furat.