de már tudom melyik hozzászólásnál hibáztam én is! "minden tengely csőtengely" itt is a motorokra gondoltam és legfőképpen az újabbakra.én ennyire vagyok korlátolt.
ennyi mellébeszélést!ne haragudj utoljára az ovodában hallottam. nem lehet azt mondani,hogy "oké nagy baromságot mondtam,poénosnak gondoltam de nem úgy sült el!" még nevetnénk is rajta.amugy meg honnan gondolod,hogy szükséges a motorcsere? én úgy motorozok ahogy és kész.nincsen bennem bizonyítási kényszer senkivel szemben.azért kicsit erős tőled hogy alapből lenézed az embert,és még motorozni sem láttad.én soha nem tennék ilyet. na de ez biztosan az éveid számából adódik....mindenkinek van ilyen időszaka
Még soha nem voltam kakucson, de legrosszabb estben motorcserével tesztelhetnénk és úgy egál. Persze csak a poén kedvéért. A bmx-hez meg közöm sincs, a triálhoz anno volt. De kakucson motorral kell menni
bocsáss meg,de nem értem ez most hogy jön ide!? csak azért hogy egy erősebb,könnyebb motorral egy ismert pályán jobbat tudsz menni mint én,attól még nem vagy nagy ász! én is mondhatnám,hogy a debreceni bmx parkban találkozunk az esélyegyenlőség kedvéért oda is adom a gépem és megnézzük ki megy jobb menetet! de nem mondom...tudod miért?
Rendesen meghúzva, a gombák neki feszülnek a (kerék)tengelynek, mivel. Természetesen a menetes rúdnak a (kerék)tengely két oldalán kiálló rész hosszának rövidebbnek kell lennie, mint a gombában lévő furat.
a lényeg,hogy a gokart pályán lehet supermotozni