Hát wazze millen igazad van... hallod csapattam egy kétkéményes után igaz leüvöltötte a fejem a kéménye de sokszor a föld felé kiabált szerencsére.. micsoda gazfickó... ki a városból az ilyen hulligánt..
Szerintem szar volt!
Sok volt az állat aki nem normálisan közlekedik! (kerózók, stopizók, csúsztatók stb.) nem mindenkinek jön ez be! Valaki szeretne NORMÁLISAN gurulni!
Én asszem nem megyek többet!
szeva báttya!
ennek örülök! ne becsüld de a DRZt, mert jó kis gépek, sokmindent ki lehet belőlük hozni! pár éve egy 525exc (sm) után ültem vissza fél évre egy DRZ400E-ra, és nagyon imádtam... jó lesz az, majd meglátod
Milyen sárvédőt, milyen fejidomot, milyen matricaszettet
A KTM-re mennyiért lehetne SM-kerékszettet venni ?
Előre SM sárvédőt és az újfajta lámpás fejidomot ?
Matricaszettet ?
de fasz vagyok
Mocskos FunBike-sok!
Sok volt az állat aki nem normálisan közlekedik! (kerózók, stopizók, csúsztatók stb.) nem mindenkinek jön ez be! Valaki szeretne NORMÁLISAN gurulni!
Én asszem nem megyek többet!
ennek örülök! ne becsüld de a DRZt, mert jó kis gépek, sokmindent ki lehet belőlük hozni! pár éve egy 525exc (sm) után ültem vissza fél évre egy DRZ400E-ra, és nagyon imádtam... jó lesz az, majd meglátod
ezek közül!
megin' van kereszte közlekedőm.. remélem kukucskán mehetek veled... pontosabban sztem csak utánad egy déerzével wazze... .