Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sankó odaért a cuccos?
Haló. Olvastad a kipuffos hsz-omat?
Mikor nekem KTM volt jártam át hozzájuk, a srác elég jól beszélt magyarul, csak a nyitva tartással voltak gondjaim, ugyanis mikor kimentem mindig zárva volt
ezt nem tudtam,azért kérdeztem hogy nem-e érdemes megnézni.
én csak a parasztlogikából indultam ki.
a garancia az pedig volt..... az hogy ki mit hisz, nekem 8.
nem célom reklámozni senkit csak megemlítettem

sőt azon vagyok hogy megtanuljak mindent magamtól szerelni, cserélni. szeretem nagyon. csak a pisti meg a csabi fogják a fejüket amikor hozzányúlok valamihez
ezzel kapcsolatosan tévhitben élsz. a titánium szelepben éppen ez a probléma, hogy nem látszik rajta, hogy nagyjából mennyit használták. ez adódik a titánium kopásállóságából és ridegségéből. utóbbi tulajdonsága miatt, van az, hogy jelzés nélkül leszakad a szelep tányér.
Zsembery-ék nagy rizikót vállaltak azzal, hogy ezt bevállalták. Inkább marketing jellegű volt a dolog, mintsem valós garanciális törekvés. illetve, hogy náluk kellett venned minden alkatrészt/tartozékot. ezt hívják áru kapcsolásnak.
TOVÁBBRA IS HANGSÚLYOZNÁM, HOGY VERSENY MOTORRA NINCSEN GARANCIA! sem a gyártók, sem a viszonteladók nem vállalnak ilyet.(legtöbb esetben!)

a történteknek az emberi részével én sem értek teljesen egyet, de ez szerintem meg már nem fórum téma.
bocs 1 ik kép férre mönt
egyébként nem le mondtam 5 hoonapot vártam azt dobtam neki 1 sms ha nem készül el 1-2 hetet irtam azt hiszem,, akkoo máá ne is csináljon semmit hosszú volt ez az időő,de ezt te is tudod mert mindig baszogattalak téged is egy ilyet főőő tenníík
guggolj rá a gugglira...ott van biztos ha valamit intéznek ne feledd a "gyáku jem"-et, magyarul megköszönni
nem tudom, de nem is az én dolgom szerintem. nem szívesen folyok bele ilyen vitákba. azért mondtam, hogy érdemes lenne inkább nektek megdumálni.
pl egy sör mellett ezt nem mondtam igaz, de most pótolom
csak szóljatok nekem is, mert meg tudnék inni párat
köszi Sanya tel sz nincs vííretlenűű
háá de akkor miért nem vette fel a telefont sose hö
Az van Myki, hogy mivel neki csak 2006osig volt minta, nehéz volt beszerezni a sblont, plusz utánajárkálni a dolgoknak... Közbe te lemondtad. A dob természetesen elkészült, csak nyilván ha nincs sablon, tovább tart egy ilyen... aztán amikor kész lett, a dobot eladta. és tökéletes lett passzol mindenhol ,jól teljesít. Ennyi végülis a lényeg.

Ahogy én érzem, egy kis félreértés volt köztetek, nem feltétlen a ti hibátokból. Én mindekettőtöket normális srácnak tartalak, érdemes lenne megbeszélnetek ezt a dolgot...
Peace
párkány, és nem az ablak előtt
háá az meg hun van az?
ktm Okr slovákia, ott barkácsolgat
Jogos, mivel KTM, így én csak félszintivel számoltam.

Bakker, most kapcsolok! Hiszen át tudja küldeni 3G-n is!
na mi van mit mondott a CSabi nem akar kiput anni nééköm mi?
Egy hangyányit faszányosan nyomja De kíváncsi vagyok, hogy pályán mit megy ezzel a motorral... arra már kevésbé, mi lesz ha elesik a forgalomban
Egyébként látszik az 50Stunt támogatása, a fickó és a videó stílusa is erősen hajaz Ryan Moore-éra
Bocsánat, de én ilyen vagyok. Ahova benézek, ott kötekedés támad
Attól függ, szerintem a fullszint. olaj több kilobájt
jóvan látom megy a savazás
kellett nekem megszólalni
Persze, elküldte MMS-ben.
Szerintem az a 1.2 deci elfér 5 üziben.
a ktm-es fórumban írt nekem tegnap. lehet hogy ott kellene neki írnod
Értettem én nyugi Nem vagyok retard
pázárúújad vazze ilyenekre szerintem mindenki kíváncsi ,,,,
kitöl mit érdemes venni nekem a fékbe csak karmantyú kéne mikor felhivtam ,rávágta háá szerezzé valahonnan,,,
Azóta is szerzem A zoozee tudna de semmi kapcsolat semmire nem reagáll száma meg nincs