Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne:D
te mindig ittvagy? na majd átnézek hozzád husky forumba
igen ogen. ez a baj:D a gixerrel sincs semmi baj az még a pisi bombát is adja, csak városba baromkodni kicsit sok. pikk pakk 120... supernél ez nincs. amugy az sxv az üzemórás ugye?
Nem mondanám drágának a Husqvarnát,sem az alkatrészeit sem...De egy Sxv-nél beüt vmi akkor a gatyádat is ráköltöd
Ez örök téma itt a fórumon.
Nekem nincs semmilyen tapasztalatom más SM motorokkal, de ami biztos általánosságokban:
- ami megbízható és igénytelen, az nem versenymotor, attól ne várd a vércukorbombát!

Az már csak rajtad múlik, hogy hol húzod meg a határt a megbízható és az adrenalin között. Szerintem olyan nincs, hogy a fenti két végletnek mindenben megfeleljen egy motor.
nem azért kérdezem hogy fikázzam az olaszt, csak gondolkozok valami superlotyó cserén. és nemtudom. mondtak mindent. megmondom őszintén ami játzsik az az sxv meg a husquarna. de mondták hogy vegyek drz-t mert az igénytelen, az olaszok meg szarok és drágák és nemtudom. menniy realáitás van ebbe?
Én most hétvégén engedtem fel a fordulatszámot a gyári alapról (8000) tízezerre, és még ez sem a teteje! A teljesítménye nekem eddig több mint elegendő.
Eddig egy csepp olaj sem hiányzott (4. pályanap van benn, plusz közút).
Azt is megígérem, hogy ha jönnek vele a gondok azt is megírom, de eddig tényleg semmi!
valami szlovák arcok, pár hete is itt voltak, de nem voltak annyira profik, a tm-est toltam le a pályáról, csak minden körben levágott 1 visszafordtót azt meglógott, mondjuk a másik 2 jól tolta
király:D na közbe olvasgatom itt az irományaidat. blokk fasza?
Röviden, tömören: NEM, hosszan, részletekbe menően kifejtve: IGEN!
röviden tömören megéri ilyet venni?
I T T az utolsó párt postban leírtam az eddigi tapasztalataimat a motorról. Hamarosan folytatom..., el kell szomorítanom a nagyérdeműt, mert most is csak jókat írok majd.
helo. jol látom sxv-d van. tudnál modnani rola egy két dolgot? volt vele baj vagy valami? köszi
szépek a képek... kik voltak ezek a profik? honda ,tm,meg ezekre gondolok
Rezegni? Hol? Semmi bajuk! A kamrámban a polcon nem rezeg semmi!
A hátsó indexeid nem törtek még le a rezgéstől?
De, az simán lehet. Full gyáriak a beállítások, én még nem csavartam semmin, nem értek hozzá.
Az lesz. Majd 45-be lecsapom egy picit....
Rád- Alsónémedi- PVV
Matekleckeészára
KM vagy Ft ...majszolok
Sanya elm kedden ott a csomag! GLS viszi! majd szolj h mennyi lett mire odaér!
holnap adom fel báttya
Pedig éppen az egyik vidéki suttyó ismerősöm mesélte ma, hogy nagyon szépen beszélt vele telefonban...lehet szükség volt a munkájára.