Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ezúton szeretném tisztázni az elmúlt néhány napban itt a fórumon személyemet ért rendkívül éles és alaptalan kritikákat! Jó néhányan vagytok ezen a csatornán, akik már régóta ismertek, és van, akivel jó személyes kapcsolatot tartok fenn. Mindezek ellenére nem értem, hogyan lehetséges az, hogy minden bizonyított alapot nélkülözve, még csak esélyt sem adva a magyarázatra, megtámadnak írásban. Néhány szó a történtekről: Tavalyi év folyamán megépítettem a már sokadik KTM blokkomat SAJÁT használatra. Nagyon sok munkaóra és odafigyelés után végre elkészültem vele és beépíteni készültem a szintén saját építésű quadomba. Sajnos az élet más forgatókönyvet szánt nekem, ezért sajnos az eladás mellet döntöttem. Mivel nem eladási céllal építettem, ezért se nem kapkodtam, se nem spóroltam a beépíteni kívánt alkatrészekkel, azok minőségével. A blokkfelújítás azon részét, amihez nem értek (hengerfej- és főtengely felújítás), minősített műhelyek végezték. A blokk eladásakor tájékoztattam a vevőt, hogy egy frissen összerakott blokkról van szó, és emiatt 3 üzemóra után, szelephézagot kell ellenőrizni, és adott esetben állítani. Ez egy versenymotor, aminek gyárilag meghatározott szervizperiódusai vannak, ahol adott üzemóránál, ellenőrzési, és alkatrész cserélési kötelezettsége van a használónak, ha eredményesen akarja használni a kötelező szervizperiódusig. Ezek fix, és elodázhatatlan költségek. Lehet kísérletezni, lehet kitolni ez az üzemóra határt, de az esetek többségében nem eredményes. Azt gondolom, hogy ezt a feltételrendszert mindenkinek el kell fogadnia, aki úgynevezett versenymotort használ, akár hobby, akár versenycélra. Ezért nem is értem a garanciára vonatkozó kirohanásokat. Én csak a saját munkámra tudok garanciát vállalni. Sem az egyéb műhelyek munkájára, vagy a beszerelt alkatrészekre nem tudok garanciát vállalni, hisz nem én gyártom őket. Ez egy versenymotor, és használt. Erre őrültség lett volna bárkinek is garanciát vállalni. Ez volt a szakmai része a levelemnek. Szeretnék az emberi oldalra is kitérni. Úgy gondolom, hogy a személyemet ért kritikát, nem a fórum nagyközönsége előtt kellett volna megvitatni, főként nem úgy, hogy az érintett fél, nem veszi fel a telefont, sms-ben, és egyéb külsős személyek közbenjárásával üzenget számomra. Ezzel a hozzáállással minden esélyét elveszti a közös megoldás keresésére.
Üdvözlettel,
Giraffe64
sufnyi tunning 4 eva
Vágd le nyaknál és szegecseld oda a vasat az alura lehet nem jó 5let
Sziasztok, a vasárnapi visontai motorozásról a tevírem töltött fel néhány képet a FOTÓK menü alatt a keresőbe VISONTA és a dátum alapján megtaláljátok!
venni kéne egy jó motort
köcce neked is DUKE620
Hali!
Az SMR alsó villahídba kell gyártani egy megfelelő (a gyári RMZ mintájára) kormánycsapágy csövet.
Amúgy meg jobbulást!
Küldtem egy mailt.
Én is ott vettem anno, 1-2 éves gumikat bagóért odaadják. Rendesek nagyon!
Na,akkó,FAKÍÍÍCCSÁÁÁ valamit
nem joo a mail vagy mi? nálad müükszik?
Dobj egy mélt, átküldöm a tudást...
Kiskunhalas déli városkapu, itt kapsz rendes friss gumit.
meg várom mit mondanak a GDS villahidra de suziba valot nem is láttam
ezt én honnét fogom tudni? van valami oldal
hozzuk át a gépet aztán megnézzük mondtam már
Supersoft és medium+ ezek a "motogp" keverékek!
köszi. akkor ez pont jó. már csak lóvét kell szerválnom
bebizniszelek egy pár új slicket. valaki tud okosban?
ha valakinek lenne egy okos ötlete ,hogyan tudnám a suzukiba belevarázsolni a KTM smr elsö futómüvét nagyon meg köszönném
és a 3483meg a 6680
Dunlop slicks
Kr106 125/80
465 soft
950 soft-medium
758 medium-soft
237 medium
336 medium-hard
2007.-ig
R420 front kr 106 125/80
465 soft
6178 soft-medium
6136 medium
6167 medium-hard
170/55 17 kr108
950 soft
758 medium
237 medium- hard
165/55 17 kr 108
3166 soft
6166 medium
3167 medium-hard
értem.
a soft nem túl puha ilyen melegben?
szerinted mi az ideális keverék?
megjött a sárhányóóóóóóóóóó .... nagyon túlsárga
950 soft, 758 medium emlékezetem szerint
srácok, aki ért hozzá.
dunlop kr106 ból a 950, és a 108ból a 758 milyen keverék? nem tudom hol van ilyen táblázat... thenksz