Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés! Akkor csütörtökön megkérdezem a programot!
holnap délelőtt összeáll a gépem. a hétvégét akkor úgy intézem, ahogy tegnap telefonon megbeszéltük.
Május 12-13 Visonta edző Verseny SM
Szerintem nem csinál semmit. A két nagy elefánt-fül hűtő úsztatja a motort...
Bizony-bizony, fekete gomb! Sok helyen olvastam, hogy a bal alsó fekete (MODE) gomb azonos a scroll-al, de ebben az egy esetben nem! Én is szívtam ezzel, aztán egy angol fórumon megtaláltam...
Atysnak
pannonia ring és lehet menni bármivel
Lacika ismét megfogta a probléma valós gyökerét!
azért azt a részét cáfolnám hogy nem iszik..
Ha arra telik hogy évente 15e km-t beletoljál...
JA NEM TUDOK SLOVÁKUL inkább megpróbálom
zoozee-t
bármelyiket,ott ismerik ezt a nyerget!
hát most már én is... az a baj mindenről lehet számlát intézni csak azok NEM EBBE BLOKBA KERÜLTEK BELE teli van a tököm a sok fasszopó munka nélkűl pénzhez jutó köcsöggel
Az durva!hát én kérdeztem akkor h azok a szelepek biztos ujjjak nemtünt ujnak!de ezt csak egy ember tudja nah mindegy ha kell valami szolj!
milyen szlovákokat?
pedig igaz kérdezd öcsi83 at
Börni,hát őszinte részvét,a henger falát is szétverte?Mi garanciát kaptál a motorra?
Reggel volt egy 20 perces beszélgetésem zsiráffal, az üzengetés miatt. Annyiban igazat kell adjak neki, hogy a részletek pontos ismerete nélkül nem volt jogom beleugatni a témába. De, kurvára sajnálom ezt a Börni gyereket, nem eszik, nem iszik, csak ennek a rohadt supermoto drognak a rabja. Ráadásul egy fantasztikus EMBER!
Ezért itt a fórumon kérlek, kedves zsiráf ha részedről korrekt üzlet volt akkor vedd fel a kapcsolatot Börnivel, és találjatok ki valamilyen megoldást. Komolyabban nem akarok belefolyni, haragudi se segítek senkinek.
Hány üzemóránál lettek "cserélve" a szelepek? Ha meg lehet kérdezni
Hali börni6
Olyan kérdésem lenne hogy ez a kép hol készült és hogy lehet-e menni pittel is meg mennyibe kerül köszi a válaszodat
üdv MuZs
okés kovi, szerdán meek Veszprém, aztán keresek addig valami végsúlyos dolgot
Hát bakker és tényleg mennyit lehetett olvasni, hogy a tiszinteteken a elég a vasszelep meg ilyenek.. gyökér ez.. a ktm fórum meg meddig arról szólt, hogy mit tud occsójé... kiváncsi lennék honnan vannak és milyenek.....