Bizony-bizony, fekete gomb! Sok helyen olvastam, hogy a bal alsó fekete (MODE) gomb azonos a scroll-al, de ebben az egy esetben nem! Én is szívtam ezzel, aztán egy angol fórumon megtaláltam...
hát most már én is... az a baj mindenről lehet számlát intézni csak azok NEM EBBE BLOKBA KERÜLTEK BELE teli van a tököm a sok fasszopó munka nélkűl pénzhez jutó köcsöggel
Reggel volt egy 20 perces beszélgetésem zsiráffal, az üzengetés miatt. Annyiban igazat kell adjak neki, hogy a részletek pontos ismerete nélkül nem volt jogom beleugatni a témába. De, kurvára sajnálom ezt a Börni gyereket, nem eszik, nem iszik, csak ennek a rohadt supermoto drognak a rabja. Ráadásul egy fantasztikus EMBER!
Ezért itt a fórumon kérlek, kedves zsiráf ha részedről korrekt üzlet volt akkor vedd fel a kapcsolatot Börnivel, és találjatok ki valamilyen megoldást. Komolyabban nem akarok belefolyni, haragudi se segítek senkinek.
Hát bakker és tényleg mennyit lehetett olvasni, hogy a tiszinteteken a elég a vasszelep meg ilyenek.. gyökér ez.. a ktm fórum meg meddig arról szólt, hogy mit tud occsójé... kiváncsi lennék honnan vannak és milyenek.....
zoozee-t
Ezért itt a fórumon kérlek, kedves zsiráf ha részedről korrekt üzlet volt akkor vedd fel a kapcsolatot Börnivel, és találjatok ki valamilyen megoldást. Komolyabban nem akarok belefolyni, haragudi se segítek senkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy ez a kép hol készült és hogy lehet-e menni pittel is meg mennyibe kerül köszi a válaszodat
üdv MuZs