Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1db titánszelep a hozzávaló dupla rugóval 58 ezer X 4 =
4 szelep 50-60 körül dugó 50-60 főtengely 100 plusz henger meg ez az és máris 3kiló felett vagy én is a hengerfejes dolgaimat 50-80 körül úszom meg...
jaja ez a buli 300 ban sem áll össze
ez van nekem is! szlovákokat híjjad fel a ktmben. vagy keresd Zoozee-t a fórumon, lesz hozzá minden
szerintem nem vas volt. az nem szokott szakadni.inkább sok üzemórás titánium. annak a jellegzetessége az ilyen, hogy leszakad a szeleptányér.
szerintem több...
sokkal több...

mivel azt olvasom hogy nem széria cucc!
hát ez bizony 150 gyorsban
AZTAQRVA! :S Hát ez odalett! :S
Tájtán vagy vas volt az a kis genya szelep?
egyszerű,újra és újra rájövök,hogy az a tuti amit magadnak csinálsz. Számlát IS lehet szerezni jóáron,főleg ha az ismerettségi köröd éppúgy a ktm be mozog. Na mindegy át lettem baszva szerintem is.
mindezzel tisztában vagyok,de egy új "számlákkal " igazolt alkatrész nem ám 20 óra alatt cafatokra szakad
Nem ismerem a megállapodásotokat a szerelővel, de ha vállalta a garanciát, akkor tartsa a hátát.-főleg ha ezzel csalogatott magához, mintegy extra lehetőség a többi javítóhoz képest.

Egy szakértő a maradék 3 szelepből hátha meg tudja állapítani, hogy a 20-25 órás kifizetett szelepeid, vagy régi sokórás szelepek-amivel esetleg be lettél csapva-annak minden jogos következményével.

Amúgy meg kihegyezett, üzemórás versenymotorra még a gyár sem vállal garanciát-teljesen érthetően, hiszen annak hibátlan működését órákban mérik.
Fel lehet venni rá ül hátra a sárvédőre!:-)
vagy akkorát rántasz rajta az ég felé az erős karjaiddal?
A DRZ 400 E-t ? Naaa...Nem hiszem
DRZ-T 5 be felveszem még sm- szettel is 15/44 el
A Drz nekem is jött 3.ban. Ez is jön 3.ban, csak gyengébben. Javasom, kapd fel 1.ben holtpontig, aztán kapcsolgatsd végig
ilyen nincs 20-25 üzenóránál a szöveg meg a beszólogatások helyett csinált volna rendes blokkot nem egy kókány szart ha nekem valakji ennyi pénzt kihúzna a zsebemből estére biztos kéztöréssel lenne a kórházba nem ám ilyen szöveg(háá de máá van benne 20 üzemóra)
ha tudnám állítólag vatta új volt minden alkótóelem
Megdumálhatjuk majd,most egy kissé besokalltam. A henger is kuka hosszában elrepedt,a főtengely egy ponton megszorul,van tele a tököm az egésszel olyan szinten.....................
csa!a hengerfejed megtudom csinálni ha gondolod!
gggyááá Hogy történt?
Hali!
Nem készült esetleg tegnap a ringen rólunk is kép? (2 sárga DRZ)...most voltunk először pályán és nagyon élveztük, megyünk legközelebb is, de akkor jobban rákészülünk...
Me állandójan huzgálod azt a jobbos kézikart.
Kicsit szellős ez a dugó.