Kedves Giraffe
tisztában vagyok és voltam is vele,hogy ez versenymotor és az összes velejáró dologgal is.
Azonban közel félmillió forintért vettem olyan valamit amit nem tudtam használni 20 órát sem. Ez a nem korrekt.
Tudtam,hogy van benne rizikó,de ez azért kimerítette az 50-50 % jó lesz vagy nem fogalmat.
Amiért ide raktam a képeket és írtam az azért történt,mert még az esemény előtt csúnyán elzárkóztál a segítségtől egy olyan dolog miatt amiben nem volt igazad.Igenis tudják meg,hogy te nem vagy egyenes ember üzleti szempontból. Nem kértem senkitől segítséget,aki segített önként tette. Azon gondolkodj kérlek amit írtam üzenetbe és azért írtam üzenetbe,hogy a hőbölgés elkerülendő legyen. Mert tegnap mikor felhívtalak minden másról beszéltél csak arról nem,hogyan oldjuk meg a dolgot úgy ahogy mondtam,hogy egyikünknek se fájjon nagyon. Én most is emberi hangnemben írtam. És elhiheted nem idegbeteg vagyok hanem simán csak szomorú,mert a kidobott (nem kevés) pénznek semmi értelme . Mindenkitől bocs
Yamahának is szét kellett feszíteni a villát amikor először raktuk be a hátsó kereket, ja és még a fék oldalán is le vettük azt az acél alátét félét amit 2 csillag csavar fog.
giraffe engem speciál senki nem kért meg hogy szóljak neked ,börni6 ügyben...
Csak azért szóltam ,mert nem elsőő eset, a tőled jött dolog széthullása;pl nekem a fékem .Azóta sem találok bele []tömítéseket
Hozzá teszem nem kis pénzekről van szooo
Másodjára állandóan jössz a faszságaiddal (hogy a ti szinteteken minek az),,mi az,hogy a mi szintünkön? ki vagy te? azért mert mi nem indulunk versenyeken ,nem azt jelenti,hogy nem tudunk motorozni!
Lehet nem vagyunk profik de nekünk ez megfelelő ENNYI
Nem elég?