Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há' ja. Ez szívás.
azé 25 üó utánn nem igy kéne kinéznie biztos kicserélte a szelepeket mi? ha erre nincs gari akkor ...levágnám a kezét az illetöönek ilyen munkára aztán nekem jöhet a faszsággal ,mert a ti szinteteken minek dumával igaz nem az enyém a blokk de szét basz az ideg én is szopok a tőle vett fékkel 3 szori használat után elfosta magát és nem kapok bele karmantyúkat
Am igazán kár érte, elég faszán ment a multkor a mákdarálód.
Fhúú, dácsúnya!
Hegeszd be a helyét, nem jó az a túl sok szelep se!
azt hiszem aktuálisak a képek a témához
nem nem azok fikázzák akiknek régi vót!
amíg motocrossoztam mindenki óvott a KTM től.

Én vettem egy 250 es SX et.

Hibátlanul ment. Soha semmi baja nem volt.

Ktm et is csak azok fikázzák akiknek soha nem volt ...
Na mentem vele.
Én úgy gondoltam 3.ban gázra jön az eleje most vagy rossz fordulaton borbálom vagy 50-es lánckerék kell.
A Drz jött főféle!:-)
Nem tudok kuplunggal kerozni de lehet inkább ezt kellene megtanulni!
rosszúl látod!
jól látod
Az ár-érték tartósság kérdésében, nem tudom, hogy a japán technika mit bizonyított nállatok az elmúlt 30 évben autó-motor-stb...

A motocrossban a kawasakik 200 órát elmennek úgy, hogy 100 óránál egy biztonsági dugattyúcsere történik.

Szerintem a VB-EB szint alatt örülni lehet egy ilyennek is.

A KTM-ek pl a crossban is törnek kívül-belül.

Kosárban végzi mindegyik, míg az 1980-as japánal rajthoz állnak amatőrbe.

De lehet én látom rosszul.
igaz nem supermoto, de szerintem érdemes megnézni. hátraszaltó Harley-val, 28méteres előreszaltó cross motorral.
Ahogyan hallottam ilyesmi anyagárról beszéltek SXV-nél is...
Igaz az enyém is egy idősebb úrtól van közel az ötvenhez most egy 2009es 510 van
aham
fecaleon@freemail.hu
Hát sok mindentől függ h mi fáradt el benne, de így besaccolnám ha cserélsz hajtókart,dugót,csapágyakat,tömítés stb 150-200 között lenne.
face neked van msned?:D
A rutin meg az évek feeling!
jön az új generació mi?
fácá..:D nincs nekem ennyi pénzem hogy 2 évente generálozzak:D mennyibe fáj kb egy olyan?
Utána egy genaral és van egy új mocid megint
Szlovák barátaink! Eléggé komolyan tolták. A TM-es egy idősebb papa volt. Én olyan 50-55re saccolom!
amit modntál multkor, hogy kb 30. ezret megy el egy 610 az alatt mit értesz?:D vehetek ujat utánna?:D