Szerintem az 1000-es szerviz maradéka, mert utána ahogy lemostam, nem lett olyan többet.
Én amúgy nem kényeztetem agyon a motorom (Ő legyen értem, ne én érte) látták most is páran Kecsón a ringen és nem dzsuvás a blokk.
Világos, nem tagadom, szép kis szív, bár tegyük hozzá, a fedelek szép bronzos bevonata már pár üzemóra után megy a levesbe a csimma súrlódásától, a tulipiros szelepfedelek az olajpára miatt odaragadt portól(nevezzük nevén:olajsár) lesznek patinásak,
illetve 20000 hiba, bontás nélkül megtett km után is így dicsérjétek, azt kívánom néktek!
Itt, de mielőtt lázasan nekiállnál keresni, szólok, hogy kurvanagy szerencsém volt mindkettővel, mind az ár, mind a létezés tekintetében.
Egyszóval, nem találsz minden sarkon üres sxv vázat.
Méregettem annakidején az sv blokkot is, de több szempontból is alkalmatlan volt, egyrészt nem megfelelő az olajozása holtpont környékén, másrészt 50 cm hengerfejtől hengerfejig, ergo vagy az elsőkerék marad ki, vagy a hátsó teleszkóp.
Nincs az az isten, hogy én mégegyszer belekezdjek!
De ha mégis belevágsz, feltétlenül told fel a jutúbra, ahogy flexeled a vázat, hadd kapjanak szívinfarktust a digók!
Már bánom, hogy én nem vettem fel.
Sziasztok,
CRF450X -be keresek hátsó supermoto kereket. Ha valakinek van ötlete... Azzal is tudtok segíteni, ha valaki tudja, hogy milyen kereket (milyen méret, milyen agy stb...) lehet belefaragni hátra... Vannak nekem ktm sm kerekek (talán 5 vagy (5,5?) col széles a hátsó ráf), ami yamahába volt "annó" használva, de a hondába már nem bírom a hátsót befaragni, mert túl szélesnek bizonyul maga az agy is, és a ráf is... (az első kerék zsír...) Szóval szívesen fogadok mindenféle tanácsot, ajánlatot!
Szép nyarat mindenkinek!
Ha egyszer az enyém is kileheli a lelkét, lehet h én sem generáloztatom, hanem motort cseréltetek benne.
Én amúgy nem kényeztetem agyon a motorom (Ő legyen értem, ne én érte) látták most is páran Kecsón a ringen és nem dzsuvás a blokk.
(most még )
illetve 20000 hiba, bontás nélkül megtett km után is így dicsérjétek, azt kívánom néktek!
Tudod, minden tehénnek....
Egyszóval, nem találsz minden sarkon üres sxv vázat.
csmp299
Valakinek van egy kerékgyártó műhelye!
És pont CRF 450 van neki!
Köszi!
De ha mégis belevágsz, feltétlenül told fel a jutúbra, ahogy flexeled a vázat, hadd kapjanak szívinfarktust a digók!
Már bánom, hogy én nem vettem fel.
CRF450X -be keresek hátsó supermoto kereket. Ha valakinek van ötlete... Azzal is tudtok segíteni, ha valaki tudja, hogy milyen kereket (milyen méret, milyen agy stb...) lehet belefaragni hátra... Vannak nekem ktm sm kerekek (talán 5 vagy (5,5?) col széles a hátsó ráf), ami yamahába volt "annó" használva, de a hondába már nem bírom a hátsót befaragni, mert túl szélesnek bizonyul maga az agy is, és a ráf is... (az első kerék zsír...) Szóval szívesen fogadok mindenféle tanácsot, ajánlatot!
Szép nyarat mindenkinek!