eladó:
enduro set akront típusú cagiva 750 elephantba volt fekete gumival féktárcsával lánckerékkel NEVETSÉGES: 15000ft áron ma és holnap!
ill. brembo 4 dugós alsó felsö fék munka henger együtt 10000ft! fekete ugyan azon a motoron volt bal oldalt!
hátsó brembo 2 dugós fék munka henger 5000ft!
érd: baleee@citromail.hu vagy 20-542-41-46 Debrecenbe van minden!
Pár kérdésem lenne a Goproval kapcsolatban. Bekapcsolásnál nekem nem a kamera módba indul, a leírás szerint abban kellene, és a dátumot hogyan lehet beállítani?
Neked milyen áttétel volt a DRZ-n, mikor már 440-es henger volt rajta Én most tanulgatom vele megint az egykerót, egyesben simán felveszem, csak hamar leforog, váltani meg még nem tudok (nem is nagyon tudok megtanulni mert hamar leforog egyben, és mielőtt eszmélek hogy kéne feljebb kapcsolni, már lennt is van az eleje). Kettőben meg nem nagyon akarja az igazságot, bár megmondom őszintén, még nem is nagyon próbáltam.
enduro set akront típusú cagiva 750 elephantba volt fekete gumival féktárcsával lánckerékkel NEVETSÉGES: 15000ft áron ma és holnap!
ill. brembo 4 dugós alsó felsö fék munka henger együtt 10000ft! fekete ugyan azon a motoron volt bal oldalt!
hátsó brembo 2 dugós fék munka henger 5000ft!
érd: baleee@citromail.hu vagy 20-542-41-46 Debrecenbe van minden!
kár, hogy az fmx-es tudásod nem maradt benne....csak felcsavaroztam vona a "fejemre" és egyből shaolin
Én kipróbálnám..
http://www.keptelenseg.hu/kept...
Na lépek is mert készülődök.....
- Tomekkk? Mi van veled?