Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert ahoz vissza kéne szokni a 2 keréken való közlekedéshez
én nem tölthetem a videóimat
eladó:
enduro set akront típusú cagiva 750 elephantba volt fekete gumival féktárcsával lánckerékkel NEVETSÉGES: 15000ft áron ma és holnap!
ill. brembo 4 dugós alsó felsö fék munka henger együtt 10000ft! fekete ugyan azon a motoron volt bal oldalt!
hátsó brembo 2 dugós fék munka henger 5000ft!
érd: baleee@citromail.hu vagy 20-542-41-46 Debrecenbe van minden!
Neked aztán tényleg a macska is visszaugat...
szerintem egy pár embernek érdemes lenne megpróbálnia hátha szerencsével jártok
a pénz nagy úr... idén már nem motorozom szerintem, most nincs lóvém megcsináltatni sem.
Add el a KTM-et és vegyél valami mást, ezen valami átok van, tőlem lehet az is KTM de fontold meg alaposan.
Pár kérdésem lenne a Goproval kapcsolatban. Bekapcsolásnál nekem nem a kamera módba indul, a leírás szerint abban kellene, és a dátumot hogyan lehet beállítani?
Nekem csak át van fúvókázva a gyári
én most próbálgatom

kár, hogy az fmx-es tudásod nem maradt benne....csak felcsavaroztam vona a "fejemre" és egyből shaolin
14:43, viszont FCR karbi is volt hozzá, mert a gyári üzemanyag kevés egy 440-es hengerhez
Neked milyen áttétel volt a DRZ-n, mikor már 440-es henger volt rajta Én most tanulgatom vele megint az egykerót, egyesben simán felveszem, csak hamar leforog, váltani meg még nem tudok (nem is nagyon tudok megtanulni mert hamar leforog egyben, és mielőtt eszmélek hogy kéne feljebb kapcsolni, már lennt is van az eleje). Kettőben meg nem nagyon akarja az igazságot, bár megmondom őszintén, még nem is nagyon próbáltam.
ismét egy transporter társaságában jöttem haza,sokat motoroztam...elment a kompresszió
üdv!engem éedekelne képet tzudsz mutattni?
Ilyen kinek van?
Én kipróbálnám..
http://www.keptelenseg.hu/kept...
nálunk hatalmas szél van, így nem indulok el, utálom
jó jó de idén még nem volt ilyenre lehetőséged
Semmi, még élek Fasszom a pestmegyei vitorlásversenybe
na megyek,összeszedem magam meg húzok a láncon egy picit. 11kor ready to race sziasztok!
pedig szívesen megvágtam volna
Majd ha hajlandó lesz kibújni,megmutatom.
Köszi szépen....neked is jó munkát....
Na lépek is mert készülődök.....

- Tomekkk? Mi van veled?
akkor jó motorozást mára!
Így van inkább élvezem a motorozást...