Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem terveztél p.ringet mostanába papa? mondjuk 21.-én vasárnap?
aZ LTZ-n én is csak hengert cseréltem 440-re, de karbicsere nélkül kevés volt a különbség
Most szombaton ráértek? Mi megyünk basacsabával a bnv-re, 1-2 körül lelépünk és csapatunk egyet Pesten (meg Budán is ) Szóval érjetek rá, az idő meg jó lesz!
tavaly rám is csúnyán néztek a biztonságist a DL suzukiról még megértettem de amikor valaki 40 centi magasan ülve mutogatott felfelé az már nem jött át főleg úgy hogy a japán króm temetőjére konföderációs zászló volt festve
azért mert azok köcsögök,minket rendszeresen kiutálnak a motoro találkozók felvonulásairól,aztán meg arról regélnek,higy a motorosok tartsanak össze
Esküszöm átviszem..van gőzborotva is? minden?valami oldószer is...Faternál még el van zárva a víz meg a slag sincs fent
Holnap mit csinálsz lehet rá is érek nincs sok melóm asszem.
köszi hogy visszajöttél... remélem azé nem soká mehetünk megint újra... úgy látszik ezt a szentendrét nem szereti a motorom
Hozd át! Lemosom neked Pityu!
Jó volt , mert úgy fújt a szél , h nem is kellett szárazra törölni!
Már letakarva pihen a helyén!
Hátha a hangja is megjön lassan:-)))
Ja király volt... Hazafelé az Árpád hídon becsatlakoztunk vmiféle Jobbikos motoros felvonulásba, nem direkt csak mi is arra mentünk. Erre vmi nagypofájú chopperes főszervező gyökér elkezdett mutogatni hogy húzzunk el a picsába!? Ezek az árpádsávos gyökerek eddig se voltak szimpik Nesze Neked Magyarország
Szilikonnal vigyáz...aztán kerónál majd lecsúszol hátra azt figyelsz
Szopki nekem még sarasabb mint volt De lehet holnap lemosom már Én is Toldacuccot küld majd át Joli...
Jaja Fasza volt nagyon a mai motorozás és végre voltunk is páran!
Motor lemosva! Szilikonozva! Lánc spay-zve!
Képeket már töltöm!
Baszod XL már megint nem leszel a képeken!
KIRÁLY VOLT MA!
Éljen a motoros felvonulás!
pedig még ecseteltem is hogy milyen jó meg minden.. mentünk oda Gáborékkal,kerekezgettem,stoppieztam, tök jó volt minden... aztán elindultam a lámpától és hello
Baszod hogy rábasztál nem hiszem L...áááá picsába...
Valami blokkot vegyél bele sztm azt lehet találni olcsóé.
Pedig nagyon faxát gurultunk..sajnálom
nem szeretem nyújtogatni a kezem
Na nem mintha kötelező lenne az index, főleg kismotoron, de jól fest rajta, az tuti!
street legal a masina, ki kellett okoskodni hogy legyen index akku nélkül is

Az a nyergbe pakolt elektronyikai tunying nagyon profi munka!
az elejéről még én is tudok mutatni 1-2 képet
én max a rigámat tudnám felmutatni
full tuning festékes doboz kipufogó, polír blokk, villanyszerelési dobozból készült légszűrő ház, fedélzeti kompjúter, teljesítménynövelő honda matricák, éjszakai pózolós kék ledek mindenfelé plusz neon imitáló vartburg tolató lámpa a lengővilla alatt

annyiban hasonlít a tiédre hogy ez is egy megbízhatóbb blokkot kapott az eredetihez képest
egyikőtöknek sem lenne elég az 5 perc a bemutatásra
Amúgy kurva jót motoroztunk.....És déltől isten idő is lett, napsütés ezerrel szél is mérséklődött...Kawa80 este sztm tölti a képeket a "túráról"....
Bazz, most olvasom, így semmi értelme! Pedig már gondolkodtam, hogy benevezek.
Francoskrumpli!
Így fejből már nem vágom de a leírásban benne van. És be lehet állítani hogy bekapcsolásnál melyik mód jöjjön be. Dátumot szintén...
én meg azon kívül hogy HUSQVARNA nem tudok felmutatni semmi extrát