Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hülyének is megéri
Akkor úgy illik, hogy sok boldogságot kívánjak! Bár ha 20.-án megyünk, és nem lép fel technikai probléma (DRZ-nél? ) vagy nem lesz hurrikán, akkor előben is megtehetem Számod mentem, addig mélen vagy fórumon egyeztetünk.
Most mi a bajod? Kínai koppintott Brembo, silány minőségbe, de legalább olcsón...
bécsin az agip megfelel? (régen esso volt)
Mondd,hogy induljak és talizunk Óbudán valami benzinkúton...Felőlem mehetünk...
én egy lájtos dobogót bevállalnék!
oké,wolfi sem ér rá...további jelentkezők? (kezd olyan szaga lenni hogy nem megyünk sehova )
Nekem mindkettő variáció megfelel...slick gumi van fent szóval óvatosan kell mennem.... Kb fél óra nekem innen Óbuda....(öltözködés,járatás,út)
Koph-fal beszéltem,családozik még és fázik is... szóval eddig ketten vagyunk... én 3.kerből vagyok, csak valami lájtos városra gondoltam vagy esetleg egy Dobogó!
Négykor már kezd lemenni a nap..szóval én benne vagyok egy pici körözésben....XVI.ker-ből indulok/nék....
induljunk mááár! jó idő van! batyi 2kor?
itt óbudán jó idő van! pörögjünk már a városban egyet! léééégyszi
helló
van valakinek tapasztalata ilyen fékkel
gyanúsan olcsó és gyanús helyről is jönne
én még nem megyek semerre. hiiideg van
Csá , ha nem gond ide is betehetnéd a képet vagy a nagymatel@freemail.hu ra küld, msn-em köcsögöl.
Bekaphassa mindenki aki máá gurul!

Én meg rohadok melóba
A büdös francba itt éppen , hogy van 1 fok Hát Én még várok . lehet délután gurulok egy kicsit ha melegebb lesz....Tegnap is mentem egy karikát de úgy fújt a szél, hogy egyenesbe is folyamatosan döntöttem
enyém meg 30-830-57-51. megyek kicsit segítek nagymuternak a kertben... ha van valami nekem is szóljatok
Felrakom a rendszámot meg kicsit lemosom..kb fél óra....itt a számom ha addig történne valami megbeszélés...06 70 567/1545...
szigorúan stoppieval
Majd figyelünk....és megállok én helyetted...
hát az nekem is van...de jogsi nélkül nem sokat érek vele
nekem bulizni kell vinni este asszonyt...
Akkor felszerelem a rendszámot.....