Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv nép! Nem-e tudtok ajánlani egy jól tapadó,de nem könnyen kopó gumit egy supermoto-ra?! Eddig continental road attack-om volt,de az szart sem ért... Ha lehet a választ ide kérném: kortiszdevisz@gmail.com!
Holnap napközbe rád csörgök!
Háát valaki már láthatta de az nem fontos!
Gondolom tudja kire gondolok "kedves" koph
miről beszélsz látta már valaki?
éésssssssssss az új motoromról semmi hír?
oké
mail sent
ok kijavítottam teso
Írtam mailt az adatlapos címre, de vissza dobja a rendszer!
És Laci barátunknak is ( Kawa80 )
Sanyának szeretettel
Giraffe nem tudnád megmondani a villabefogónak a cikkszámát amit vettem tőled? véletlen?
jajj ikszelzéiksz hát ezek igen jó képek, hát te csináltad. meg látszik hogy profi munka mert 190-nél sem kenődött el egyik sem

( csak vicceltem ne vedd komolyan )
ezek már butított,szerkesztett képek...de egész normálisak lettek alapjába véve egy fujival meg egy kis sonyval nyomkodtuk, meg is lepődtem hogy ilyen jók lettek
Okés mindenképp
itt van nálunk óbudán, máv-é a telep... itt szoktam gyakorolgatni... (pályát is simán lehetne kialakítani)... egy baj van...sok apró kavics és elcsúszik az eleje,stoppie kizárva... de csúsztatást lehet gyakorolni bőven! Ha van kedvetek,szívesen megmutatom 1x
üzemóra számláló
7500ft.
xr600r@freemail.hu
Jót gurultál látom..merre volt ez a kis placc?
Na Én is megérkeztem ma a sóskúti motorozásból..Nagyon zsír volt végre Krosszoztam kicsit, és összefutottunk Sanya barátunkkal is..bár kicsit mérges volt mert a hátsó gátlója bemelegedve megszorult
Jó kis 250 SXF meg CR 125 el huztam a gázt..nagyon jó volt csak kondim nem volt már hozzá Majd rakok fel fotókat is..Persze szokás szerint csak Én rólam nincs
Na aztán ha marad a jó idő meget az SM városba pályán szerpentinen ahol csal lehet....
bízzunk a jó időben
itt 10 körül,meleg aszfalttal..isteni volt! végig stoppieztam a várost picit nagy volt a szél...remélem most már CSAK javul az idő
Fasza képek!
Nálunk 4 fok volt és nagyon csúszott a gumi! De rotyogtam egyet meg intéztem a dolgaimat és közben motoroztam is!
imááádom
na,ilyen volt a mai nap..
helló
lánckerék csavarról van valami hír?
Ferrodo racing, de az S3 Goldfren is jó...