Üdv nép! Nem-e tudtok ajánlani egy jól tapadó,de nem könnyen kopó gumit egy supermoto-ra?! Eddig continental road attack-om volt,de az szart sem ért... Ha lehet a választ ide kérném: kortiszdevisz@gmail.com!
ezek már butított,szerkesztett képek...de egész normálisak lettek alapjába véve egy fujival meg egy kis sonyval nyomkodtuk, meg is lepődtem hogy ilyen jók lettek
itt van nálunk óbudán, máv-é a telep... itt szoktam gyakorolgatni... (pályát is simán lehetne kialakítani)... egy baj van...sok apró kavics és elcsúszik az eleje,stoppie kizárva... de csúsztatást lehet gyakorolni bőven! Ha van kedvetek,szívesen megmutatom 1x
Na Én is megérkeztem ma a sóskúti motorozásból..Nagyon zsír volt végre Krosszoztam kicsit, és összefutottunk Sanya barátunkkal is..bár kicsit mérges volt mert a hátsó gátlója bemelegedve megszorult
Jó kis 250 SXF meg CR 125 el huztam a gázt..nagyon jó volt csak kondim nem volt már hozzá Majd rakok fel fotókat is..Persze szokás szerint csak Én rólam nincs
Na aztán ha marad a jó idő meget az SM városba pályán szerpentinen ahol csal lehet....
Gondolom tudja kire gondolok "kedves" koph
mail sent
( csak vicceltem ne vedd komolyan )
7500ft.
xr600r@freemail.hu
Jó kis 250 SXF meg CR 125 el huztam a gázt..nagyon jó volt csak kondim nem volt már hozzá Majd rakok fel fotókat is..Persze szokás szerint csak Én rólam nincs
Na aztán ha marad a jó idő meget az SM városba pályán szerpentinen ahol csal lehet....
Nálunk 4 fok volt és nagyon csúszott a gumi! De rotyogtam egyet meg intéztem a dolgaimat és közben motoroztam is!
lánckerék csavarról van valami hír?