Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor lenne?
A kezdeti nehézségeken...Szinte nem is ment vele..és már nem is fog
ÉLJEN!ÉLJEN!ÉLJEN!

Szakad a HÓ!
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet venni színes csövet a karbira (túlfolyó) ? kÖssz!
A Hungexpós kiállításra gondolsz Mert én arra megyek! De kora délután, ha végzek, szeretnék Pesten egyet motorozni, de GPS nélkül jó esélyem van rá h eltévedek Lehetne a Hungexpo környékén egy tali, aztán egy kis belvárosi csapatás, aztán estefele kikalauzolnál Pestről, mert haza is kell mennem vhogy. Hm?
Megjöttek a lánckerekek, feltettem KÉSZ A VAS

MOst jön a teszt
Engem nevetsz vagy az elcé gondokat?!
Rendben..szólj ha ráérsz azt megbeszéljük mikor. Helyeket tudok meg kreatív vagyok kitalálunk faszákat No para.
Bocs fönök, de nem tudtam tegnap menni, mert melóztam.
Majd máskor
Faszomsetuggya...van egy fasza aluljáró a hungária alatt, a Reiter F. útnál, tele van grefózva, ott mondjuk fasza lenne, vagy nem tudom. Belőlem hiányzik a művészi véna. Kitaláljuk, csak legyen jobb idő már, mert ez így még nem ok.
Megdumálhatjuk....Kiállításra nem megyek, tavaly is egy fos volt. Fotózni meg végképp...nincs semmi jó hely ott De csörögj rám vagy msn en este beszélhetünk...!Mikre gondoltál fotózás szempontból?!
Koph koma. Összeszaladhatnánk valamikor egy pár foto erejáig ha nem gond neked, akár mondjuk a kiállításon.
Ok!
Nekem a szemem a pályán!

A kezdeti nehézségek után költöttél még a lc-re?
Szerintem nincs az a hülye ,aki ezt egyben árulná!
Inkább alkatrésznek kellett!
Bontókat és olcsó alkatrész árusokat kell nézni! (tapasztalat)
Remélem meglesz!
Megörülnék ha velem történt volna!
Szia!

Egy jó tanács, a hirdetéseket folyamatosan nézzétek és keressetek rá a típusra többször is és az apróbb hirdetési oldalakat is végig kell nyálazni! Most is több hirdetés van fent a neten ahol nevetséges áron kínálnak papírok nélküli fiatal motorokat!

Ha a itt nyugaton látok valamit akkor jelzek!
Szemem az úton és a neten!

Sajnálom!

Üdv
Albert
Uh test,elég szar helyzetben vagy :S! ha itt van Hajdúban,és megpillantjuk,jelzünk!
DRAMMEN...
együttérzek veled...részvétem..
nyitott szemmel fogok járni..
Rossz infót kaptam: a rendszám: UFW-070
Sziasztok!

A ma kora reggeli órákban,a VIII. kerület,Corvin mozi környékéről,társasházi,zárt területről ellopták motorunkat:

KTM Prestige 640 Supermoto,fekete színű.

Rendszáma: UWF-040

Évjárat: 2006.

Ez a motor rengeteget jelent nekünk,ha valaki tud róla valamit,kérem segítsen! Hajlandóak vagyunk akár visszavásárolni is.

Elérhetőségem: dom.melissa@hotmail.com

Köszönöm a segítséget!
ez egy kurvajó gumi !

motorgumik topic - Jokermotor vagy Jokergumi nem tudom, a tag neve, eleg kedvezmenyes aron szallitja
Hát a fogyasztáshoz hozzászólva nekem volt már 4,9 meg 8,3 is

jobb kéz függő
figyeld csak a gépeket...ugye ugye
Mi van Joli, hívtad az embert? mikor mehetünk a szarért?
Dunlop sportmax mutant