A Hungexpós kiállításra gondolsz Mert én arra megyek! De kora délután, ha végzek, szeretnék Pesten egyet motorozni, de GPS nélkül jó esélyem van rá h eltévedek Lehetne a Hungexpo környékén egy tali, aztán egy kis belvárosi csapatás, aztán estefele kikalauzolnál Pestről, mert haza is kell mennem vhogy. Hm?
Faszomsetuggya...van egy fasza aluljáró a hungária alatt, a Reiter F. útnál, tele van grefózva, ott mondjuk fasza lenne, vagy nem tudom. Belőlem hiányzik a művészi véna. Kitaláljuk, csak legyen jobb idő már, mert ez így még nem ok.
Megdumálhatjuk....Kiállításra nem megyek, tavaly is egy fos volt. Fotózni meg végképp...nincs semmi jó hely ott De csörögj rám vagy msn en este beszélhetünk...!Mikre gondoltál fotózás szempontból?!
Szerintem nincs az a hülye ,aki ezt egyben árulná!
Inkább alkatrésznek kellett!
Bontókat és olcsó alkatrész árusokat kell nézni! (tapasztalat)
Remélem meglesz!
Megörülnék ha velem történt volna!
Egy jó tanács, a hirdetéseket folyamatosan nézzétek és keressetek rá a típusra többször is és az apróbb hirdetési oldalakat is végig kell nyálazni! Most is több hirdetés van fent a neten ahol nevetséges áron kínálnak papírok nélküli fiatal motorokat!
Ha a itt nyugaton látok valamit akkor jelzek!
Szemem az úton és a neten!
Szakad a HÓ!
MOst jön a teszt
Majd máskor
Nekem a szemem a pályán!
A kezdeti nehézségek után költöttél még a lc-re?
Inkább alkatrésznek kellett!
Bontókat és olcsó alkatrész árusokat kell nézni! (tapasztalat)
Remélem meglesz!
Megörülnék ha velem történt volna!
Egy jó tanács, a hirdetéseket folyamatosan nézzétek és keressetek rá a típusra többször is és az apróbb hirdetési oldalakat is végig kell nyálazni! Most is több hirdetés van fent a neten ahol nevetséges áron kínálnak papírok nélküli fiatal motorokat!
Ha a itt nyugaton látok valamit akkor jelzek!
Szemem az úton és a neten!
Sajnálom!
Üdv
Albert
együttérzek veled...részvétem..
nyitott szemmel fogok járni..
A ma kora reggeli órákban,a VIII. kerület,Corvin mozi környékéről,társasházi,zárt területről ellopták motorunkat:
KTM Prestige 640 Supermoto,fekete színű.
Rendszáma: UWF-040
Évjárat: 2006.
Ez a motor rengeteget jelent nekünk,ha valaki tud róla valamit,kérem segítsen! Hajlandóak vagyunk akár visszavásárolni is.
Elérhetőségem: dom.melissa@hotmail.com
Köszönöm a segítséget!
motorgumik topic - Jokermotor vagy Jokergumi nem tudom, a tag neve, eleg kedvezmenyes aron szallitja
jobb kéz függő