Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap sóskút ha valakit érdekel kint leszünk húzzuk neki egy kicsit..... SX
Na péntekre itt a cucc
Mérettem volna, de azt írta a srác hogy mindenképpen faragni kell majd belőle...
verpelét előtt 2-3km-el. (késő van)
Egerből elindulva Szalókon át, Verpelét felé, verpelét vagy 2-3km-el egy hídacska után, balra vezet egy út, ami már maga tiszta homok. ezen nagyjából 500métert kell megtenni és bal kézre találod a pályát. a pálya használata ingyenes! de arra készülj fel, hogy ultra nagy szopó. a környéken szoktak a srácok endurozni is, van még autó cross pálya és egy tanuló cross pálya is.
nem vagyok orvos, csak tanultam anatómiát/élettant/sportélettant. bár a tudásom kopottas, de ha tudok segítek. ha nem tudok, akkor szívesen megkérdezem valamelyik orvos barátomat. küld csak el bátran!
Ha valakit érdekel
Van egy eladó alig használt supermoto szettem KTM EXC 450-en volt nekem fent. Mivel nem nagyon mentem vele, ezért megválnék tőle.
tartozékai: felnik, Pirelli gumik, lánckerék, lánc, sárhányó, féktárcsa.
Nem kell hozzá átalakító, berakod a kerekeket és már mehetsz is vele.
Ára: 150 000 Ft (fix ár)
Tel: 20/929-2424
Megméretted,hogy mennyi a hátsó agy szélessége?Vagy lesz amilyen lesz,befaragod?Nekem a menesztőt és a gyári lánckerékfelfogatást hanyagolni kellett.És ezzel sajnos a gumibetétet is
Akkor én megveszem,és elmegyek érte
Egyelőre az eljuttatását próbálom megszervezni...
GD!
Lecsaptál azokra a CBR kerekekre amit Laci belinkelt?
Hátde hol van még húsvét?! addig 100x szét meg összerakhatod magad is! Meg amugy is... nem versenyezni mennénk hanem motorozni egy jót!
még reggel volt...eddig végülis motoroztam... 3 órája tettem le... addig meg tartotta a csizma a lábamat..most már szar,jegelem meg minden,szép lila,kékződ..
hát minek játszol vele sötétben
Leírhatnád merre van ez a pálya,meg mennyi a beugró,meg ilyenek. Esetleg van-e endúrópálya?7végén tervezek valami mocskolást,de ha a többiek nyafognak a sár miatt,lehet hogy elpályáznánk.
kikopott a berugóm...olyat visszarugott ma hogy csizmán keresztül véraláfutásos lett a bokám és 2x akkora mint a másik. még jó hogy volt itthon egy új,gyorsan kicseréltem (amikor lerúgtam,befordult a blokk felé,lecsúszott róla a talpam és bamm)
nem hiszem megint széttesett a futóművem semmit sem érnek a YAMAHA FEHÉRÉK
én sem vezettem még ittasan és remélhetőleg nem is fogok
buliban meg egyébként sem akarok olyat fogyasztani amitől +még jól érezném magam
Hello! Anno kerestelek FCR ügyben, csak nem jöttünk össze....szval a haverom, aki festi, leragasztja a küllőket, felcsiszolja a felnit (ha fémszinű, akkor is) és spies hecker anyagokat használ. ha kiváncsi vagy részletesebben, akkor a kosatt01@gmail.com-on adok tel.számokat
amióta vezetek,soha nem iszom...bulikba is kocsival megyek..jól érzem magam pia nélkül...ha meg nagyon jól akarom érezni magam,van sok lehetőség
Szia Kosatt,
mint rutinos felnifestő, írd le légyszíves hogy mi a legegyszerűbb módja alu felnit feketére festeni,
köszi!
elküldhetem inkább e-mailben?
te azért valamennyire értesz az ilyen orvosi sérüléses dolgokhoz is
mi az elkeseredés tárgya?