Sima utcai használat mellett azért 1000km alatt nem lesz ilyen a légszűrőd,főleg ha rendesen zárt a légszűrőházad,nekem nyitott volt de sosem volt ilyen állapotú,és volt hogy 1000kmnél több is eltelt hogy tisztítottam,persze minden héten ránéztem hogy milyen,főleg akkor ha túrázás közben nagyon poros úton mentem.
A mai napot arra szántam, hogy megnézem és ha koszos akkor kipucolom a levegő szűrőt! Ha kell utántöltők a víznek!
Volt nagy meglepetés!
Elvileg tulajdonosként a rendszeres, -olajcserével, -olaj szint ellenőrzéssel és a tiszta levegő szűrővel tudjuk óvni motorjainkat!
Aki ezt nem teszi meg az milyen tulaj?
Aki látott már ilyen állapotú szűrőt az árulja el nekem, hogy egy utcán használt motort mennyi ideig kell el hanyagolni, hogy ilyen legyen a légszűrője mint az első képen az enyém volt?!
Vagy ha tudja az ember fia hogy a környékén ahol él, motorozik, nagyon poros a levegő akkor miért nem takarítja ki sűrűbben?
A barátom szűrőjét is megcsináltam(a képen a nagyobbik), mert lassan kiássa Ő is a gépét és mivel ha eggyel koszolok akkor már mindegy hogy van ott még egy!
A másikon se nagyon akart koszolódni! De majd most kiderül!
Fénykép, és megmutatom 1000km után azoknak akik szerint hamar ilyen lesz a szűrő!
Mert alig fért bele a kezem!
De majd meglássuk, mert ha ez így van akkor én 500km-enként mosni fogom!
tudod aki sír attól el kell venni
2hét múlva meg kiugrott a hajtókar. na melyik a jobb
Aztán ma szétszedtem és tessék-lássék!
A mai napot arra szántam, hogy megnézem és ha koszos akkor kipucolom a levegő szűrőt! Ha kell utántöltők a víznek!
Volt nagy meglepetés!
Elvileg tulajdonosként a rendszeres, -olajcserével, -olaj szint ellenőrzéssel és a tiszta levegő szűrővel tudjuk óvni motorjainkat!
Aki ezt nem teszi meg az milyen tulaj?
Aki látott már ilyen állapotú szűrőt az árulja el nekem, hogy egy utcán használt motort mennyi ideig kell el hanyagolni, hogy ilyen legyen a légszűrője mint az első képen az enyém volt?!
Vagy ha tudja az ember fia hogy a környékén ahol él, motorozik, nagyon poros a levegő akkor miért nem takarítja ki sűrűbben?
A barátom szűrőjét is megcsináltam(a képen a nagyobbik), mert lassan kiássa Ő is a gépét és mivel ha eggyel koszolok akkor már mindegy hogy van ott még egy!