Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miky jövő vasárnap mi a terved?
Köszönöm!
Köszönöm!
nekem ugyan ilyen a szűrőm és ahogyan lampee mondja kb 2000km -óta nem tisztítottam és semmi baja
Köszönöm!

A másikon se nagyon akart koszolódni! De majd most kiderül!
Fénykép, és megmutatom 1000km után azoknak akik szerint hamar ilyen lesz a szűrő!
Sima utcai használat mellett azért 1000km alatt nem lesz ilyen a légszűrőd,főleg ha rendesen zárt a légszűrőházad,nekem nyitott volt de sosem volt ilyen állapotú,és volt hogy 1000kmnél több is eltelt hogy tisztítottam,persze minden héten ránéztem hogy milyen,főleg akkor ha túrázás közben nagyon poros úton mentem.
nekem csak városi használatnál egyáltalán nem koszosodik
Az lehet!
Mert alig fért bele a kezem!
De majd meglássuk, mert ha ez így van akkor én 500km-enként mosni fogom!
A 640-nek rohadtul kicsi a légszűrője, akár 1000 km alatt is kinézhet így...
Délre kint vagyunk sztm...
ok majd elkezdelek sajnálni
tudod aki sír attól el kell venni
ja majd ha jössz megbeszéljük,, megmondom a frankót ,, most nincs igazánn gempám .......
vedd meg a WP-t
Nálatok!
Az még nem is koszos
én megnéztem a légszűrőt.

2hét múlva meg kiugrott a hajtókar. na melyik a jobb
Nem, mert gurultam vele egyet akkor és leraktam majd mikor a papírok rendbe voltak elkezdtem az ismerkedést.
Aztán ma szétszedtem és tessék-lássék!
vásárláskor nem nézted meg a légszűrőt?
ktm exc 450Sziasztok! Véleményeteket Szeretném kikérni Ktm ügyben! Hétköznapi utcai használatra szeretném! Tanácsokat várok!
Áhoj Nektek!

A mai napot arra szántam, hogy megnézem és ha koszos akkor kipucolom a levegő szűrőt! Ha kell utántöltők a víznek!
Volt nagy meglepetés!
Elvileg tulajdonosként a rendszeres, -olajcserével, -olaj szint ellenőrzéssel és a tiszta levegő szűrővel tudjuk óvni motorjainkat!
Aki ezt nem teszi meg az milyen tulaj?
Aki látott már ilyen állapotú szűrőt az árulja el nekem, hogy egy utcán használt motort mennyi ideig kell el hanyagolni, hogy ilyen legyen a légszűrője mint az első képen az enyém volt?!

Vagy ha tudja az ember fia hogy a környékén ahol él, motorozik, nagyon poros a levegő akkor miért nem takarítja ki sűrűbben?

A barátom szűrőjét is megcsináltam(a képen a nagyobbik), mert lassan kiássa Ő is a gépét és mivel ha eggyel koszolok akkor már mindegy hogy van ott még egy!

Na szeva! Hány órakor?
Sokat fogyaszt...amúgy azt honnan veszed hogy pont 1 l maradt benne?
ja és az is azért ilyen sok mert végig 180al mentél! csak kanyarba mentél 150 alá, mert épp egy hayabusát előztél
Gencsy! 135 km után tankoltam... 1 liter volt még a tankban kb és 7,9 ment bele.