Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koph.... Soha nem hallottam róla? Szokott ide irkálni? Tud egyáltalán motorozni?
1ébként legjobb tudomásom szerint smr a hivatalos megnevezése... nem mintha lényeges lenne Dupla kéménykipuff és pelikán fejidom rulz!
160 lesz az. és ha a pilot slick re gondolsz, az még szélesebb mint a 170es dunlop slick
Igen, a gyári michelin gumimon van rajta ez a jelölés. Azért kérdezem, mert valaki azt mondta, hogy 170-es...
milyen szinten nem tudok ilyen gané matricát csinálni
rá bízom magam a matricásra, mert teljesen kiidegel ez. sehogy se néz ki jól. az utolsó próbálkozás:

Azt hiszem nem vagyok egy művész alkat
Drága lesz ez neked Tibi...ilyen pityu fotóstól
Na mi van az Audival megnézték bagy inkább nekem adod szülinapomra
Ez a michelin jelölése ügye? akkor ha jól emlékszek 160 a szélessége, A magassága pedig a szélességének a 63 %a nem tutko, de így rémlik nekem
Van valami Pityu fényképészem! (koph)
Pénteken csinálunk képet a gépről!
Természetesen egyből dobom fel ide!
De ki kell, h ábrándítsalak nekem csak 690 SM nem smr
Dobsz majd fel képeket a mociról? Nagy kedvencem a 690 smr
csütörtök nekem nem jó, mert üzletben nyomulok!
De pénteken kigurulhatunk!
Nézem ezeket a raptor dobokat! Kb. 100 maki lenne kompletten a 2!
Így most pihi egy kicsit!
Feltettem a netre, h van 2 gyári dobom jó árasítva! Ha valaki elviszi, akkor bármi szóbajöhet , de addig...........
youtube-on szoktam hallgatni bass testet meg van mp3ban is letöltve.
Szép estét SM!

Valaki megtudja nekem mondani, hogy a 16/63 - 17 méret mit takar? 170-es vagy 165-ös a gumi?
Télleg kipuffal most mi terv?
Itt 0 fok van épp...hihi..Na hazafele ráfagytál rendesen?
Mikor érsz rá Joli Pénteken vagy Csütörtök ha jó az idő..vagy már csak hétvége?Lehet ki ugorhatnánk Érdre havernak visszavinni a kabátját.
köszi akkor töltök le egy photoshop-ot
Na MI VAN?
Este gurulás?Csak -2 van!
Én most értem haza! Szerintem egy fél óra és felolvadok!
Hívlak kiscsávó!
Elhoztam a gépet! Dobsz , majd egy hátast:-))
ITT le tudod tesztelni, hogy mennyire komoly a cucc, na meg hogy mennyire jó a hallásod. érdemes mindent végig csinálni, érdekes eredményeket hoz ki.
akkor ezt buktam, na majd nézek másikat bár lehet hogy egy darabig nem veszek még
nincs, eladtam egy robogós havernak
megvan még a motor zárad?
raktam be képet a tervemről

megvalósításhoz milyen céget érdemes keresni? Az icedekor jelenleg nem vállal ilyet.
Photoshop-ban rajzolgatok mindig.....hogy honnan passsz mindig fejből próbálok de ha valamit meglátok és tetszik akkor arról is próbálok ötletet venni...
5000ft/db kell?
Michelin Pirelli Medzeler Bridgestone
Szia!
Hétvégén csináltatok matricát a motoromra (első és két oldalsó rajtszám)
Te mivel szoktad megrajzolni? Nem vagyok egy művész alkat, de valamit ki kéne addig találnom. Plusz ha tudsz valamilyen jó kis oldalt, ahonnan lehet ötletet venni, az is király lenne!
Köszi!
Én meg neked ingyen is adok akkor fülest bármikor hogy a fal adja a másikat