Koph.... Soha nem hallottam róla? Szokott ide irkálni? Tud egyáltalán motorozni?
1ébként legjobb tudomásom szerint smr a hivatalos megnevezése... nem mintha lényeges lenne Dupla kéménykipuff és pelikán fejidom rulz!
milyen szinten nem tudok ilyen gané matricát csinálni
rá bízom magam a matricásra, mert teljesen kiidegel ez. sehogy se néz ki jól. az utolsó próbálkozás:
Van valami Pityu fényképészem! (koph)
Pénteken csinálunk képet a gépről!
Természetesen egyből dobom fel ide!
De ki kell, h ábrándítsalak nekem csak 690 SM nem smr
csütörtök nekem nem jó, mert üzletben nyomulok!
De pénteken kigurulhatunk!
Nézem ezeket a raptor dobokat! Kb. 100 maki lenne kompletten a 2!
Így most pihi egy kicsit!
Feltettem a netre, h van 2 gyári dobom jó árasítva! Ha valaki elviszi, akkor bármi szóbajöhet , de addig...........
Itt 0 fok van épp...hihi..Na hazafele ráfagytál rendesen?
Mikor érsz rá Joli Pénteken vagy Csütörtök ha jó az idő..vagy már csak hétvége?Lehet ki ugorhatnánk Érdre havernak visszavinni a kabátját.
Photoshop-ban rajzolgatok mindig.....hogy honnan passsz mindig fejből próbálok de ha valamit meglátok és tetszik akkor arról is próbálok ötletet venni...
Szia!
Hétvégén csináltatok matricát a motoromra (első és két oldalsó rajtszám)
Te mivel szoktad megrajzolni? Nem vagyok egy művész alkat, de valamit ki kéne addig találnom. Plusz ha tudsz valamilyen jó kis oldalt, ahonnan lehet ötletet venni, az is király lenne!
Köszi!
1ébként legjobb tudomásom szerint smr a hivatalos megnevezése... nem mintha lényeges lenne Dupla kéménykipuff és pelikán fejidom rulz!