Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre. 4 dugós Brembo
Előre? Hány dugattyús a fék?
Brembo 16-19 ezerig az első
fúúú passz. Most meg nem mondom Neked.

Te melyiket ajánlanád ?
Most utoljára (november vége) Newfren-t vettem, egy első-hátsó garnitúra (nem szinteres) 10800 volt asszem...nagyvas.hu
Legjobban egy Brembo minőségű, Goldfren árkategóriás fékpofa lenne a legjobb

Az általad említett fékpofák milyen árban vannak?
Goldfrenben is van sokféle. Melyiket használod?
Newfren vagy Galfer. Nekem ezek beváltak és elég olcsók...
Fingom sincs mennyit fogyaszt....amikor többet puffog nyitom a második csapot és tankolok az első kútnál.....de többször megetettem vele 10L/h-t.....
Hello All!

Szerintetek milyen fékbetétet érdemes venni? Most Goldfren van de szar. Cserélnem "kellene"! Brembonak kicsit húzós az ára. Valami olcsóbb jó minőségű fékbetét?

Ha nincs más akkor marad a Brembo

Kössz!
Amikor tavaly pofára basztam magam jó lett volna ha lett volna rajtam sisak meg csizma meg térdvédő meg a protektoros kabátom!
Ott volt a kocsiban!
Életemben kétszer ültem rendszámos motoron védő cuccok nélkül a másodikkal kukáztam le magam tehát 2 ből 1 az arány!
Az utca végéig is felveszek mindent cuccot!
Nem, valóban nem, de nekem nem a hátsófékkel van gondom leginkább, hanem az ülésen-, kilépőben álláskor nem előnyös a csimma. Persze élénken él az emlékeimben a 2 évvel ezelőtti bokatörésem...
Sztem szaki kolléga sem feledékenységből nem hord csizmát...
A hátsó fék használatot meg kell tanulnom, mert abszolút nem tudom használni! Csizmába nem érzem rendesen, hogy mennyire nyomom meg és volt hogy majdnem rábasztam!
Így nem erőltettem a dolgot!

De meg akarom tanulni!
Köszi, a féknek muszáj bitangnak lenni, az életem van rábízva!
Az a hátsófék tényleg odabasz...
Kurva jó lett!

A hátsó féked is elég zsivány!
Koph! De jó lett volna ma ide a masinád! Meg te is persze, hogy kattints pár minőségi fotót!
http://www.sportmotor.hu/motor...
kevesebbel is ,ha tolja
Sziasztok.Ez a mennyit fogyaszt dolog érdkes,de az emberek felfogása/gondolkodása még érdekesebb..Érdeklődő első kérdése: mennyit fogyaszt?Mondom 5-8 között (5 =finoman powernyitás alatt.8 mint aki lopta..)na érdeklödő kérdése,négyel nemmegy el?
Van egy Bartha Sándor nevű úriember Zrider haverja asszem, aki MINDENFÉLE kerekek fűzésével javításával foglalkozik
Sziasztok!

Ha tudtok, dobjatok nekem linket olyan motorosboltról akik foglalkoznak kerékagyak, küllők, ráfok, értékesítésével, esetleg a holnapjukon némi érdemi információ is van a témáról (az se lenne rossz ha itt-ott árak is vannak).
Köszi! Üdv.: adykag
Látom többen is a fogyasztás méregetik....
Én is mértem fogyasztást, mert ma is motoroztam egy kicsit, és meg van az első 100km-em! Kurva hideg még az aszfalt és csúszkál a gumi!
Eredmény: 5.8L

Nem tudja valaki ennek a tanknak mekkora a befogadó képessége?
Szóval hány literes?

majd máskor,ha amúgy is megyek suliba,elnézek arra,bocsi
majd tudatom veletek a fogyaszást..... benzinből is, meg páleszből is.....