Szerintetek milyen fékbetétet érdemes venni? Most Goldfren van de szar. Cserélnem "kellene"! Brembonak kicsit húzós az ára. Valami olcsóbb jó minőségű fékbetét?
Amikor tavaly pofára basztam magam jó lett volna ha lett volna rajtam sisak meg csizma meg térdvédő meg a protektoros kabátom!
Ott volt a kocsiban!
Életemben kétszer ültem rendszámos motoron védő cuccok nélkül a másodikkal kukáztam le magam tehát 2 ből 1 az arány!
Az utca végéig is felveszek mindent cuccot!
Nem, valóban nem, de nekem nem a hátsófékkel van gondom leginkább, hanem az ülésen-, kilépőben álláskor nem előnyös a csimma. Persze élénken él az emlékeimben a 2 évvel ezelőtti bokatörésem...
A hátsó fék használatot meg kell tanulnom, mert abszolút nem tudom használni! Csizmába nem érzem rendesen, hogy mennyire nyomom meg és volt hogy majdnem rábasztam!
Így nem erőltettem a dolgot!
Sziasztok.Ez a mennyit fogyaszt dolog érdkes,de az emberek felfogása/gondolkodása még érdekesebb..Érdeklődő első kérdése: mennyit fogyaszt?Mondom 5-8 között (5 =finoman powernyitás alatt.8 mint aki lopta..)na érdeklödő kérdése,négyel nemmegy el?
Ha tudtok, dobjatok nekem linket olyan motorosboltról akik foglalkoznak kerékagyak, küllők, ráfok, értékesítésével, esetleg a holnapjukon némi érdemi információ is van a témáról (az se lenne rossz ha itt-ott árak is vannak).
Köszi! Üdv.: adykag
Látom többen is a fogyasztás méregetik....
Én is mértem fogyasztást, mert ma is motoroztam egy kicsit, és meg van az első 100km-em! Kurva hideg még az aszfalt és csúszkál a gumi!
Eredmény: 5.8L
Nem tudja valaki ennek a tanknak mekkora a befogadó képessége?
Szóval hány literes?
Te melyiket ajánlanád ?
Az általad említett fékpofák milyen árban vannak?
Szerintetek milyen fékbetétet érdemes venni? Most Goldfren van de szar. Cserélnem "kellene"! Brembonak kicsit húzós az ára. Valami olcsóbb jó minőségű fékbetét?
Ha nincs más akkor marad a Brembo
Kössz!
Ott volt a kocsiban!
Életemben kétszer ültem rendszámos motoron védő cuccok nélkül a másodikkal kukáztam le magam tehát 2 ből 1 az arány!
Az utca végéig is felveszek mindent cuccot!
Így nem erőltettem a dolgot!
De meg akarom tanulni!
A hátsó féked is elég zsivány!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha tudtok, dobjatok nekem linket olyan motorosboltról akik foglalkoznak kerékagyak, küllők, ráfok, értékesítésével, esetleg a holnapjukon némi érdemi információ is van a témáról (az se lenne rossz ha itt-ott árak is vannak).
Köszi! Üdv.: adykag
Én is mértem fogyasztást, mert ma is motoroztam egy kicsit, és meg van az első 100km-em! Kurva hideg még az aszfalt és csúszkál a gumi!
Eredmény: 5.8L
Nem tudja valaki ennek a tanknak mekkora a befogadó képessége?
Szóval hány literes?