Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyenge tata tempó volt az ahhoz amit én műveltem városban és a hegyekben!
Megint elindult a fogyasztás vita...ezerszer lerágtuk már ezt a csontot, hogy nem mindenki nevezi ugyanazt motorozásnak, mint a másik. Most csináltam nemrég egy LC4 640 SM-et, és nyitott Akra rendszer lett rajta, FCR karbival. Na, akkor ez mennyit fog enni? És rossz lesz, ha sokat eszik?
Akkor én valamit nagyon rosszul csináltam, mert a 625-össel simán eljárkáltam 4-5 l között...és városban túl sokan nem előztek meg
szerintem nem sok a 6liter...főleg hogy még a régi dellorto van rajta... 40es.
esik az eső ..majd meglássuk.
a 660-as 8.5litert evett, ha igazán hajszoltam utcán és szerpentinen, míg pályán csak max 7et
GD! Dobd már fel postán a motyót, vagy mikor lesz kész a kipufogó?
De utcáról volt szó...pálya az más tészta...
ott akár a főbejárat előtt is meg tudsz állni
olyan 3/4 11 fele gyere ha neked jó
GD nekem az SMR üzemóránként eszi a 6-7liter és átlagban 1perc alatt 1kört megyünk. szóval lehet 60km/h-val számolni. tehát az lazán 10lityó 100on. na jó tudom, ez verseny motor!
akkor viszont lehet bemegyek suliba,ha már arra járok..nem tom még,nem akartam suliba menni,8tól lesz 1 órám... és akkor 9:15kor végzem... plázánál hol?
11.ig
autóknál is... kisebb ccm sokszor többet eszik mivel jobban nyomod neki...
de azé nem megyek arra fászoom valaki nem akar motorozni? mikor vagy amúgy ott délelőtt?
De baszod, a 9 literes tank NEM úgy néz ki már külsőre sem mint a tiéd!
6 l egy 400-astól jó? Sztem még 600-astól is kurva sok...
megnézem a gépedet nem láttam még 400-as LC4-et
saccper. éés találtam ebayen 12 lityós tankot..más a száma mint az enyémnek,mondom hogy 9es nem hiszem hogy sokat fogyaszt,6liter. szerintem az jó.
mi lesz ott? megyek én
az nem a jelen...de lehet már annyit ittál hogy ezt nem fogja fel piciny agyacskád
Hmmm...nem tűnik ismerősnek a hely...
oké
pince . de az ajtókeretek már nem ellenségeim a lőállás teteje van alacsonyan

kőbányai út 8. kerület egy hotelnak az alja tanlőtér van 50 féle fegyver
Én meg lassan 4 éve nem dolgozom azon a helyen aminek kapcsán oda jártunk...
Nem...vagyis nem elsősorban...

Pontosan hova jársz? A szavaidból kikövetkeztettem hogy pince de melyik?