Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankod, ülésed pont nem SC
És súlyban minimális a diffi a 400 meg a 625 között...teljesítményben meg nem annyira....
Az komoly. Nem mindig jó a nagy ccm sőt!
aham az jó a ....régi lc4 az asszem 154 vagy 56 kg körül van
szívesen! én is meglepődtem..főleg mikor anno 2 éve a 640esek mellett LAZÁN mentem el az egyenesben kakucson.
ez is sc végülis... kis tankom van,semmi flanc,se akksi semmi...asszem 125 kg vagy tán 135
nem mondtam hogy lehetetlen csak Én csodálkoztam NEm ismerem ezt a 400 ast. Na majd mellettem jössz egyet kíváncsi leszek mit mutat.
Mint az SC-m
kalkuláljátok bele hogy az enyém jóval könnyebb is...
A 625-ösnek egyszer próbáltam a végét, 17:38-cal 170-et tudott (mondjuk akkor már elég kopott volt a blokkja) és talán 1-2 km/h lehetett még benne (véget ért az egyenes)...
Ja és mégegy raktam a régi lc4 emre 640-es előre 16 ost és ugy max 160 volt a vége tehát 16/42 vel...De lehet hogy csak az enyém volt szar széria
17/40 el 190 azt Én is megmérném főleg hogy ez még nem is 640 ....érdekes... Az én 640 LC4 em ment gyári 17/42 vel akrával és nyitott rendszerrel 170-et max... A mostani SMC-vel a gyári áttétellel 16/42 mentem akra rendszerrel direktszűrővel akra tlérképpel 190 körül asszem de az nagyon a vége volt és jók voltak a gumik is meg minden. és ez ugye már uj 6 sebességes 690 es.
Akkor szarul van beállítva az órád...innentől valóban nincs miről beszélni

De most komolyan, bárki is elhiszi hogy egy 400-as egyhengeres 190-et megy...mkor a lényegesen erősebb 600-650-esek is kifulladnak 160 körül
120nál az én órám(sigma) mutat 117et,innentől fogva nincs miről beszélni
Majd ha GPS-szel megnézed egyszer, lesz nagy pofára esés...
nem arányítom..... tudom hogy az valós volt.
Km-óra szerint a Hayabusa gyári állapotában 350-et megy - a valóságban meg épphogy megvan a 300...ezt akkor arányítsd a 190-hez
ja nem,akkor még az ezres dl volt,bocsi.
2éve apuval mentünk sirokra,deauville órája szerint volt 187...
nem beszéd. itthon van a 17es,rakd rá és próbáld ki
anno 17/40nel volt 190 is...de pff,minek? nem túramotor ez
15/38
Ennyi.
Aki megteheti...
Terepre Én se vettem anno, csak erre mivel Én az utolsó 4 motoromat zsír ujjonan vettem .Én mindig megveszem rá a zsír cuccot..PFF Én ilyen vagyok ez a hobbym .