Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terepre (is) használt gépre sztem pazarlás lenne huszon-harminc ezres láncokat, lánckerekeket venni...főleg amennyit én ápolom őket
De nekem SM használatra is bevált az acél JT lánckerék-CZ ORM lánc kombó...
Köszönöm az okítást mindenkinek
milyen áttétellel mentél 170 et?
mi van ilyen drága volt hogy nem mered elmondani?
majd személyesen...
megvan minden nagyon bivaly. vmelyik nap rádobom a 42es fogast hátra, mert így nem tetszik hogy kettőben csak kuplunggal meg sokat megy végre,nem kell nekem élet 130 felett( ma szentendrein belecsúsztam a 170be és még volt...)
Jó gyorsan megszerelték a verdát...gratula! Mennyibe volt ez az okosság?
És megvan még mind a 4 szelep? Blokkban vagy zsebben?
na szevasztok, ma is szétmotoroztam magam
Kinek mi. Én legutobb mikor annyiért vettem negyed addig se tartott Meg nekem amúgy se tetszett a gyári szürke vagy fekete fogaskerék az elég pityu És ezt még a régi mociról raktam át, és még mindig bírja.. Nem tom nekem ez jött be. Ilyenekre Én se sajnálom a pénzt.
Mennyi?!?
Én annyiból egy egész szettet veszek (és anyázok hogy milyen drága volt)...
Nekem olyan van asszem és mondhatom eddigi lefaxábban bírja!Csak ajánlom mondjuk 32 ezer is volt asszem. de a sima vas vagy alu a közelébe se jöhet Ez valami kettő az egybe cucc. Nekem a 42 van fent. A lánc szintén nem az olcsóbbik fajta van és érezhető a különbség.
Sikeresen bepattintottam a lencsét Lukibácsi, és ki is próbáltam...jójójójóóóóóóóóó!
alu/mag mindig lágyabb, mint a sima alu!
A húsvéti Visontai csipatörölgetés egy nemrossz ötlet! Én mindenképp felkarcolnám magam a listára!
Giraffe az előbb hívott aztán azt mondta, hogy az acél lánckerék a láncot eszi, a lánc meg az alumínium lánckereket

Mondjuk garasoskodni meg nem akarok, mert drága mulatság lenne, ha vmelyik szar lenne és leszakítana vmit.

Csak nem vagyok tisztában az ilyen dolgokkal, aztán megkérdeztem.

Inkább kipengetek sok pénzt minőségi áruért, mint, hogy ráfizessek később.
Szerintetek az mitől lehet h a blokköntvény egy felső részen van egy kivezető cső, és abbol csöpög az olaj? Túl lenne töltve?!
gyárit néztem Ócsán az előbb, ők azt hiszem 15 ért vesztegetik.
hát rendeltem ez SMC re való JT acél lánckereket előre hátra. Aztán most teszt.

Ha nem válik be akkor veszek vmi ütős alumínium és magnézium ötvözetű lánckereket.

Gyári alu, bírt 21000 km et.
a gyári is alu. ráadásul ha valami jóféle 7075 T6 alu, CNC megmunkálva, az nagyon ütős tud lenni. mondjuk az lenne legalább 30ezer.
Acél! Alut a 660-as lezabálná pillanatok alatt...
Elado sorba kerult szeretett supermotom
itt egy video és ott a link is
http://sportmotor.hu/motoros_v...
igazából az alu és az acél csak a súlyában különbözik, vagy a kopásállóságuk is más ?
köszi

már csak azon agyalok, hogy aluminium vagy acél

Szerintetek ?
nagyvas.hu...szerintem
Sok ahhoz kepest amit giraffe mondott nekem :)