hmm nem rossz mondjuk a kuplung mig nem volt benne, se mentem szarabbul, de azt a fehér valamit beválalnám tiszta ujj volt, ott járatta be a srác ,, mindjáá egy olajcsere volt neki de kurva jooo vazze
A képen látható zsír új gumi eladó! A bibi vele hogy az oldala lyukas, de szerintem belsővel még használható supermoton. Árat mondj rá te! Várom az ajánlatokat.
a lánckerék csavar miért kerül 4500 Ft ba (jobb esetben) 6 darab?
kötőelem boltban fogok olcsóbban kapni? természetesen csak akkor veszek ha ugyan olyan
Én is meglepődtem amikor el kezdtem annak idején lementeni a képeket és azok jók voltak!
Telefon nagyjából mindig van nálam és én annak örülök hogy minden szir-szart lekapok és így faszán van egy csomó képem elfogadható minőségben szinte minden mozzanatunkról!
detto...k810i 3,2mpixel cybershot...szép képeket lőtt,volt vaku is.. most meg trémobil pulse,szar képek..habár amiket a múltkor lőttem,egész normálisan sikerültek.
Nekem egy régi k750i-m volt eccer és azis tök jó képeket lőtt. Azóta is visszasírom. A sony telcsik jó minőségű képeket csinálnak. ( persze telókhoz viszonyítva ). Nekem azóta is hiába van szebb és okosabb telóm a kamerája csak épp dokumentálásra elég. Bár nekem másra nem is kell Ok nézem a mailt majd
Az ám! Minden amit az adatlapomon találsz azt w810i-vel csináltam!
Kivéve a gogo-s képek! Ha van elég fény, csak akkor tudok ilyet a 2mp és autófokusszal meg még két állítási lehetőséggel!
Küldtem mélt a koph@koph.hu-ra mert nem tudom mennyire butitt a sportmotor!
Az lc remélem beválik mert kis túragőzősnek van tartva! Kerekezni nem tudok és nem is akarok megtanulni! Majd ha jön magától jön, ha nem hát nem! Csak baja ne legyen!
én még nagyon messze vagyok hogy mennyek