Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És motort nem vittél?
volt itt minden. kicsit fáj is a jobb alkarom.
Na , hogy sikerült ? Csak nem "SZKREBB"-eltél
Telós kép? Teljesen korrekt. Öcsémnek ugyan ez a gépe volt még régebben. semmi gond nem volt vele. Kivéve hogy az oldaldekli kilyukadt Kerózni tanult és beverte a váltókar
éN IS MOTOROZOM pályán, Nem az a hugyos aki nem jön utcán, félre értettél sztm. Ez annak( azoknak ) szólt akik meigérték hgy jönnek és még egy telefont se eresztettek meg hogy ne várjunk rájuk.... És kurvára megértem ha tüdőgyulladásod van Tomekkk csak baszod akkor mond hogy nem jössz azt csá nem para..ennyi Kenny 911 meg bekaphatja a faszomat! Ő a legnagyobb hugyos. Sír hogy nem indul a motorja azt indítsuk be meg hogy jönne azt kimegyünk elsőre beindítjuk és ááá nem jövök mert....stb na ezekről beszélek........De kibaszottul nem érdekel Én motoroztam , más nem érdekel...Le van szarva mindenki! Ja és Én kérek elnézést , hogy utcán motorozom, tudom elég égő, nem vagyok versenyző és nem csak pályán motorozom...Ja és nincs Versenygépem se , de kurvára nem érdekel
én ma úgy voltam vele, hogy ha nagyon erősködik a kék, akkor gyorsan földre viszem, amjd ott fojtás vagy valami ilyesmi! 4szer sikerült is!
na csőőő.hazaértem. ultrabrutálgecijó. megmásztam dobcsit 2x odavissza
Akkor van jó pár hugyos, aki nem motorozik utcán, mert nem akarja egy kamion alatt végezni
Ne haragudjatok már hogy tüdőgyulladásom van[O04 De köcsög vagyok!
"a hugyosok"
ez tetszik!

Én is egy kis túrát akartam ma hogy teszteljem a ktm fogyasztását és hogy egyáltalán milyen hosszabb távon vele hogy bírja és nem esik-e szét stb...
De végül is csak a városba voltam! Meg fotóztam párat!
Koph ezeket telóval csinálom de szerintem nem rossz!
Na sikeresen megérkeztünk! Egy kis Visegrád és Lepence parkolós kanyargás.Nagyon jó idő volt Még bőrruhába se fáztam az árnyékos részeken. Bár még volt egy két helyen nem kicsi vízátfolyás ( sikeresen hiába mostam le a motort :(:( ), de teljesen motorozható volt a szakasz.
Mondanom sem kell a hugyosok megint nem jöttek .
délután megyek egomba a motorért!
http://www.youtube.com/watch?v...
Supermoto vezetéstechnika
Beszarás
BIGA.
Esetleg "?"
Neked is jó gurulást!
aZ SE ROSSZ PROGI....mozgás kell!Na húzzad neki Én is most öltözök..NA mindenkinek jó Gurulást!
nekem mára, ismét a kék maradt!
20-/914-7321
SZia. Akkor hova is kellene mennem?!
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem komplett cucc vásárlása előtt állok supermoto-m lesz husqvarna, és milyen egyrészes bőrruhát ajánlotok mindenképpen púposat szeretnék kesztyű, csizma és természetesen bukósisak is lenne off-road bukósisakok közül melyik lenne a legjobb melyik a bevált olyan 50 körül szóval egy középkategóriás néztem o'nealit meg sixsixone-t csizmából is olyan 40-50 körül szeretnék rá szánni ruha az olyan 100-150-ig szerintem köszönöm a segítséget
üdv: Ádám
Na halee...Tamás azt mondta 12 körül kajál azt jön ő is. 1 fele mehetünk sztm.
Jó reggelt! Valóban kellemes lesz az idő 1 kis csapatásra.Úgy hogy én készen állok.Koph biztos nem hadja ki a mait és a többi rider?
itt olyan szél van hogy már hurrikán ellenei védekezésbe kezdtünk
Vasárnap - a tél utolsó napján - igazi tavaszias időre számíthatunk, hiszen változóan felhős lesz az ég (tehát napsütés mindenhol várható) és csapadék késő estig nem alakul ki. A déli szél sokfelé megerősödik, főleg a Dunántúlon viharossá fokozódik. Igen kellemes értékeket mérhetünk délután: 8 és 16 fok közé melegszik a levegő. Az erős szél ellenére érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni!