Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez sem igaz ebben a formában, mert megnyitott, mint Giacomelli sportáruház...
Az AAA AUTO nem a lopott verdák miatt zárt be...;)
Eredtileg Giacomelli vagy mi a tököm sportáruháznak indult, de mire befejezték az épületet, addigra az egész cég kivonult az országból (asszem nekik volt igazuk)...mi azért egész jól elmotorozgattunk a parkolójában vagy 2 nyáron át
Autókereskedés volt, de sok volt a lopott verda, így bezárták.
Most hajókat árulnak ott.
nem kell nagy gurunak lenni, eleg a jo kapcsolat, pl igy marja le az otp a pízem magannyugdijlofasz formalyaban, a szamokat figyeljetek.
ha csak siman beraknam a lét a bankba, meg akkor is jobban jarok, mint ezekkel a hienakkal, es persze novekedesiben vagyok, mer a fiataloknak azt ajanlja a kedves bankocska. szal a lovetta mar csak a 90%-at eri, minusz az inflacio. remelem a tb-t is megesszuk amcsi modra, ha beteg vagy a tb addig fedez, amennyi a keret, ha nem vagy beteg benyelik, tiszta haszon. szal esz sosem kell, csak egy kippa, meg jo kapcsolat :-9
nézd. haa annyira nagy guruk lennének ezen a téren, akkor dollár milliárdosként vernék a pöcsüket egy magán szigeten.
Egyet értek veled!
De csak akkor kellenek fegyvernek ha igazuk lesz egyszer!
régebben nagyon sokat olvastam őket. miután minden héten, a világvégét jósolták, illetve olyan nem létező pénzpiaci mozgásokkal, fordulatokkal hitegették a jónépet, jobb meg sem nyitni ezt az oldalt. erősen manipulatív, rosszközérzet gerjesztő, haszontalan, semmit mondó oldal....
Fasza! Bár nem tudom mi az amit láttam mert nem is értem hogy mitől nagy cucc?

De kell is majd fegyver ha elkezdődik a csihi-puhi!
de nekem jobban!
Ilyen még nekem is...
egy ilyen is kellene!
Laci nem hiába leszel mérnök !
Köszi! A te segitséged is kellett

Jó éjt fórum:

http://www.youtube.com/watch?v...
NAgyon jól illik a géphez.állat
dehogynem, igazad van !

egy ilyen "apróság" is sokat jelent
na ezt pont Te mondod

simogatja az ember lelkét amikor megvalósul a terv,nem?
igen

bár nem a ruha teszi az embert (motort)
jó lett sztem.
Hát igen,fincsi kis gép
neked a Yamahára? Van képed róla? A tesód Hondája....huhhh....állat -
zsír,örülök,hogy jó lett
Nagyon jó! Pont méretes, jól is néz ki minden OK! Köszi a segitséget!
hali!
na milyen a telóvédő?passzol a gépre?