Eredtileg Giacomelli vagy mi a tököm sportáruháznak indult, de mire befejezték az épületet, addigra az egész cég kivonult az országból (asszem nekik volt igazuk)...mi azért egész jól elmotorozgattunk a parkolójában vagy 2 nyáron át
nem kell nagy gurunak lenni, eleg a jo kapcsolat, pl igy marja le az otp a pízem magannyugdijlofasz formalyaban, a szamokat figyeljetek.
ha csak siman beraknam a lét a bankba, meg akkor is jobban jarok, mint ezekkel a hienakkal, es persze novekedesiben vagyok, mer a fiataloknak azt ajanlja a kedves bankocska. szal a lovetta mar csak a 90%-at eri, minusz az inflacio. remelem a tb-t is megesszuk amcsi modra, ha beteg vagy a tb addig fedez, amennyi a keret, ha nem vagy beteg benyelik, tiszta haszon. szal esz sosem kell, csak egy kippa, meg jo kapcsolat :-9
régebben nagyon sokat olvastam őket. miután minden héten, a világvégét jósolták, illetve olyan nem létező pénzpiaci mozgásokkal, fordulatokkal hitegették a jónépet, jobb meg sem nyitni ezt az oldalt. erősen manipulatív, rosszközérzet gerjesztő, haszontalan, semmit mondó oldal....
Most hajókat árulnak ott.
ha csak siman beraknam a lét a bankba, meg akkor is jobban jarok, mint ezekkel a hienakkal, es persze novekedesiben vagyok, mer a fiataloknak azt ajanlja a kedves bankocska. szal a lovetta mar csak a 90%-at eri, minusz az inflacio. remelem a tb-t is megesszuk amcsi modra, ha beteg vagy a tb addig fedez, amennyi a keret, ha nem vagy beteg benyelik, tiszta haszon. szal esz sosem kell, csak egy kippa, meg jo kapcsolat :-9
De csak akkor kellenek fegyvernek ha igazuk lesz egyszer!
De kell is majd fegyver ha elkezdődik a csihi-puhi!
Jó éjt fórum:
http://www.youtube.com/watch?v...
egy ilyen "apróság" is sokat jelent
simogatja az ember lelkét amikor megvalósul a terv,nem?
bár nem a ruha teszi az embert (motort)
Hát igen,fincsi kis gép
na milyen a telóvédő?passzol a gépre?