Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit? Hogy hogy jön az utcai bőrcucc a SM-hoz? Mondjuk úgy hogy a többség abban nyomja a mai napig is...
na, olvasd vissza amit én irtam és te mit irtál.
Ahogy érzed...ettől függetlenül a krosszmez szerintem továbbra sem aszfaltra való
Suzukinak nincs 2T versenyenduroja

Ne viccelj már, 100e-ért bármelyik Spidi bőrnadrágot megkapod, de van Dainese, Kushitani is ennyiért! És ezek magyarországi árak, netről rendelve ugye még olcsóbban meg lehet őket venni...
de ezt leis zárvatjuk itt szerintem.
ha mindig a pénz számit akkor suzukin kéne ülnöd, bár nem jo példa, lásd myki mennyit költött!

melyik 100.000-150.000ftos bör cuccban van komoly térdvédő, akkor még a bőr fajtárol és ennek minőségéröl nem beszéltünk? mi köze van az utcai börruhának az SM-hez...
csörgessél már rám.
Pont hogy nem merevebb (de éppen ez a jó benne).

Alaményiumváz terepmotoron
12500 sztem egy sima mezért elég húzós - nálam a 30 $ amennyiért az akciós Moose Sahara-t vettem is már eléggé a fájdalomhatár közelében van...úgy meg pláne sok ha az első aszfaltos esésnél szétszakad/leég rólad és vehetsz egy újat
Miért kéne bármit ráírni? Majd feliratozza magának aki megveszi!

A nadrág az mondjuk még az "elmegy" kategória így, bár egy hasonló árú utcai bőrcuccban ennyi pénzért legalább egy komolyabb térdprotektor benne van...
nem azt kérdeztem hogy az rmz kipu joo e a haskyba teeee de azéé nézhetsz nekem ami megmaradt a németeknél
jaaa, én a kipufrol beszéltem, na akkor itt lezárjuk és majd a héten elmondom személyesen.
azt mondtad nem tudjátok beszámolni, de egy husqvarna 450 rr be lehet,,,,,, szaladsz egy kört mert ezt még nem kérdezted
nem jó bele. Szerintem azt a pénzt költsd az asszonyra
én meg nemértek hozzá, azért kérdeztelek téged a multkor
a suzuki akra rendszere belefér az RR-be (irjuk már ki, jol hangzik Husqvarna SM450RR? én ilyet tuti nem mondtam, de még CB-n sem
? ebben poén nem volt, konstruktiv hozzászolást vártam.
elvileg az acél merevebb és nem olyan sérülékeny.. jól tudom?
azt mondtad rr be lehet belefér ... költeni meg azért költök mert ha nem megy el stilusomra akarom szabni pl kormány magasitto
Lelövöm a poént: GD véleménye: acél!
eladtad az RMZ-t? Vagy csak poénbol költesz rá?

hozok fel egy témát, kiváncsi vagyok rá kinek mi a véleménye

Aluváz vagy acél, melyik a jobb? (azok kiméljenek akik súlyelönyröl fognak majd irni, mert csak égetni fogják magukat )
GD, megint beszélsz valamiröl amihez nem értesz illetve nem láttál.

a mez alá van egy protektor mez ami a nadrághoz cipzározható, a mez 12500 pénz, szerintem nem vészes, inkább arra varratok illetve nyomtatok nevet logot stb. mint a börre, amit emiatt utána nem nagyon vesznek.

a nadrág bőr, ára 89900Ft, kényelmes, elfér alá a térdgép vagy védő (ez az egyrészeseknél nehézkes) a 4xvarratok, ez sem megy gyorsabban tönkre mint a többi. Végre egy cucc amit olyan talált ki aki napi szinten nyuzza és tudja mi kell a népnek!
ácsi de ha jön az rr mi az ügy vele?
neked nem ocso kell, neked jó kell!
Hogy néz már ki a kék ruha a narancssárga-fekete csizmával?!?
És ez mitől supermoto cucc? A felső egy sima krosszmez...az első esésnél szerteszéjjel szakad ...persze a gyártónak ez csak jó - több fogy belőle...