Szia! Nem, kb. 10 képet berakott az illető egymás után 3 hsz.-ben, ilyen profi fotók voltak inkább. Egy KTM-es csaj, meg egy fekete felsős srác volt rajta! Köszi a segítséget!
Sziasztok! Először is szeretnék Boldog Új évet kívánni minden fórumlakónak! Lenne egy kérésem hozzátok. A nyár folyamán került be a fórumba 1-2 hsz. benne képekkel egy KTM-es csákóról, meg mellette állt egy csaj is. Azokat a képeket valaki nem tudná belinkelni? Olyan 2300-as hsz-ek körül volt ha jól emlékszem, de nem találom őket!
Nem tudom, valószínűleg én már öreg vagyok ezekhez a videókhoz. A gyerek tényleg jól csinálja amit csinál. Bár szerintem semmi különöset nem csinál, ezeket a dolgokat elég gyakorlással bámelyikünk megcsinálja. Jó zene, szép képek, ez is rendben. Viszont menjen a jó büdös picsába az ilyen köcsög aki közúti forgalomban faszagyerekeskedik ezzel példát mutatva a fiataloknak! Mélységesen elítélem és megvetem az ilyen videókat! Nekem ez a véleményem.
Hali!
A himbacsapágyat nem érdemes nézegetni, mert nem követhető nyomon az elhasználódása. Vagy jó még vagy már beszart. Ha relatíve erős csattogó hangot hallassz a vezérlés felől akkor nagy eséllyel ez a gond, cserélni kell mihamarabb. Tudok olyan esetről, amikor a nagy tudású HIVATALOS KTM SZERVÍZ szelephézagot korrigált és nyugodt szívvel elküldte a tulajt egy 1500km-es túrára. Egy vezérműtengely csere be is játszott...
De láttátok mekkora a hátsó lánckereke?