Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemeccerűen nyomja a srác...
De láttátok mekkora a hátsó lánckereke?
Supermoto versenyek akit esetleg érdekel, lehet nézelődni...
igy elkopik ? vagy hogy ertitek ?
szal igy mxrider47@gmail.com
mxrider47 kukac gmail.com
haverodnak irtam mailt , az egyikre jott valasz a masikra nem

es azt irta hogy a hatsoja 150 es nem 160 as ami nekem kell
Szia! Nem, kb. 10 képet berakott az illető egymás után 3 hsz.-ben, ilyen profi fotók voltak inkább. Egy KTM-es csaj, meg egy fekete felsős srác volt rajta! Köszi a segítséget!
erre gondolsz
haver mutantjat is elkoptattad már?
valami nem jooo a cimmel add meg rendesen márr mindent kiprobáltam de nem megy de lacikánaak igaza van
az eső gumi, szerintem utcán nem egy hosszú életű biznisz ha csak nem mindig cunaiban mész
Szia Myke

Errol a gumirol tudnal irni nemi infot. A hatsom elkopott teljesen es a heten szereznem kene gumit.

Kitol, mennyiert / egyben vagy kulon kulon is vasarolhato hasznalhato e kozuton ilyesmik erdekelnenek.

elore is koszi.

johet mailben is ( adatlap)
Bocsánat, nem 2300-as hsz. hanem oldal szám!
Sziasztok! Először is szeretnék Boldog Új évet kívánni minden fórumlakónak! Lenne egy kérésem hozzátok. A nyár folyamán került be a fórumba 1-2 hsz. benne képekkel egy KTM-es csákóról, meg mellette állt egy csaj is. Azokat a képeket valaki nem tudná belinkelni? Olyan 2300-as hsz-ek körül volt ha jól emlékszem, de nem találom őket!
Ertem! Koszi!

Ha esetleg eszedbe jut vmi amit erdenes igy 20 000 km utan ellenorizni akkor ne habozz , oszd meg velem

Szerencsere az 1 kerekezos tema nem erint, mert nem nagyon jart kereken. En nem is tudok kerozni bevallom oszinten
Nem a heidenau gumira írta.
nagy.david@kalocsakom.hu
Már korábban láttam. Direkt végignéztem, de a csávó csak nem tudott 1 normálisat egykerekezni!
Nem tudom, valószínűleg én már öreg vagyok ezekhez a videókhoz. A gyerek tényleg jól csinálja amit csinál. Bár szerintem semmi különöset nem csinál, ezeket a dolgokat elég gyakorlással bámelyikünk megcsinálja. Jó zene, szép képek, ez is rendben. Viszont menjen a jó büdös picsába az ilyen köcsög aki közúti forgalomban faszagyerekeskedik ezzel példát mutatva a fiataloknak! Mélységesen elítélem és megvetem az ilyen videókat! Nekem ez a véleményem.
Hali!
A himbacsapágyat nem érdemes nézegetni, mert nem követhető nyomon az elhasználódása. Vagy jó még vagy már beszart. Ha relatíve erős csattogó hangot hallassz a vezérlés felől akkor nagy eséllyel ez a gond, cserélni kell mihamarabb. Tudok olyan esetről, amikor a nagy tudású HIVATALOS KTM SZERVÍZ szelephézagot korrigált és nyugodt szívvel elküldte a tulajt egy 1500km-es túrára. Egy vezérműtengely csere be is játszott...
ez elég faszán nyomja ! jó videó, kedvencek között van itt az oldalon is :)
supermoto az extreme csatornán. 2009 első verseny.
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor ne azt kérdezd, hogy milyen, hanem azt, hogy hol lehet kapni.