Amit én mindenképpen megnéznék a helyedben az az önindító áthajtó fogaskerék, hogy nincs-e letört fog. A blokk jobb oldalán ahova az önindító belecsatlakozik van egy pici fedél, 3 csavar fogja. Ezt leveszed és alatta van az ominózus fogaskerék. Mivel a szabadonfutó engedi, egyik irányba végig tudod tekerni és ellenőrizni a fogak állapotát. Én rendszeresen ellenőrizném 5 perc az egész!
Az egykerekezés meg ne izgasson. 2 fajta motoros van. Aki már egyszer rászánta az idejét és megtanult egykerekezni, és aki még nem kezdte el gyakorolni így nem is tud. Nem ördöngősség és semmilyen különösebb érzék nem kell hozzá, csakis gyakorlás! Persze ha érzék is van, akkor sokkal könnyebb!
sziasztok sm kerekem cserélném valami kis autóra (trabant1,1 vagy fiesta....)
ráfizetni nem tudok adok még esetleg pluszba egy gyári drz-es dobot
majdem uj irc gumik vannak rajt és 36 os jt lánckerék
a gyárit is meg lehet ám okosítani, bár az nem az igazi.nekem is meg volt csinálva a gyári.igaz azt csak egyszer használtam , de ennek(raptor) télleg szebb hangja van. a full gyári meg aztán olyan mit egy lopakodó
Tervbe van, azért is kérdeztem nemrég lacika_kjc-t, hogy mennyi volt az övére.
De nem kinézet, hanem hang miatt.
Gyárilag tudod mennyire gyenge hangja van? Ennyire meg ennyire.
Ha nem tudsz valamit akkor kérdezz! Én a Yamaha Fehér-nél csináltattam a hüvelyezést, kemény 17000ft volt, dugót én vittem. Ha gondolod postázd el nekem a hüvelyt és én elviszem. Szerdán járok arra, csak hát dugó nélkül? Giraffe64 nél a múltkor ha jól emlékszem a Wössner dugó volt a rangsor elején. Pink motors-nál 42500ft. Wisecot én tőle rendeltem, tömítés is jó áron volt: http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Fasza kis web! Csak bele lestem, de majd át tanulmányozom!
Ha meg van a típus amit akarok akkor megérdeklődöm gumi forrásom mennyiért tud aztán meglátjuk!
És köszönöm!
Az egykerekezés meg ne izgasson. 2 fajta motoros van. Aki már egyszer rászánta az idejét és megtanult egykerekezni, és aki még nem kezdte el gyakorolni így nem is tud. Nem ördöngősség és semmilyen különösebb érzék nem kell hozzá, csakis gyakorlás! Persze ha érzék is van, akkor sokkal könnyebb!